В името на футбола! 4 супер гранда "затварят" 2022, а 3 “откриват“ 2023 година!

OFFNews 30 декември 2022 в 22:07 14655 0

Снимка

Преди по-малко от две седмици приключи Световното първенство, но време за почивка няма, поне не и в най-големите клубни шампионати в Европа. Още по Коледа битката в английската Висша лига беше възобновена, а дори в навечерието на Нова година на Острова няма да почиват.
Същото се отнася и за испанската Ла Лига - шампионатът, широко считан за втория най-добър на планетата. И там на 31-ви декември ни очакват страшно много емоции, а всички топ сблъсъци влизат в програмата на efbet, като платформата за онлайн спортни залози предлага стотици пазари и интересни коефициенти за всяка една от срещите!

Супер отбори "закриват" 2022 година

Във Висшата лига рядко има толкова мачове на 31-ви декември, като в края на настоящата година. Цели 6 битки от най-високо равнище ще се проведат по терените в Англия и ще видим някои от най-големите отбори в действие, включително първия и втория в класирането.

Най-интересно изглежда ще бъде в 19:30 часа, когато Арсенал гостува на един от най-тежките съперници за големите отбори през последните години - Брайтън. Шансовете за победа на лидера в класирането са оценени с коефициент от 2.15*, докато "чайките" са в ролята на лек аутсайдер със ставка 3.55*.

Иначе програмата се открива в 14:30 часа с гостуване на Манчестър Юнайтед на Уулвърхямптън, като "вълците" записаха 2 поредни победи след рестарта на клубния футбол. Въпреки това, коефициентът за победа на Уулвс е 4.20*, докато успех на "червените дяволи" е оценен на 1.94*!

Третият голям отбор, замесен в новогодишната програма, е Манчестър Сити, който наглед има най-лесна задача - домакински мач на Евертън.

В Испания от 15:00 часа пък имаме градско дерби! Барселона, която е лидер в Ла Лига, посреща големия съперник в Каталуня - Еспаньол, в първия си мач след Световното по футбол! Разбира се, за Роберт Левандовски и компания на хартия мачът е "лесен", а коефициентът за победа на "блауграна" е 1.28* в efbet, като има още над 150 пазара за срещата!

Челси и ПСЖ на фокус в първия ден на новата година

Челси и ПСЖ са най-големите отбори, които ще видим в първия ден на 2023 година, но програмата на големите шампионати се открива от Тотнъм и Астън Вила в 16:00 часа българско време! "Шпорите" са фаворити с топ коефициент от 1.71*!

В 18:30 часа Челси се изправя срещу Нотингам Форест в гостуване, като новакът в лигата определено не оправдава очакванията до момента, след като пръсна над 100 милиона паунда за трансфери. Форест се бори за своето оцеляване, докато лондончани търсят задължителен успех, тъй като битката за топ 4 е изключително тежка. Шансът за победа на "сините" е оценен на 1.73*.

Във вечерната програмата от 21:45 часа ПСЖ, без Лионел Меси, ще се изправи срещу Ланс в гостуване - един от най-тежките съперници за парижани, особено вечерта след отпразнуването на новата година. Неслучайно, въпреки чудовищната си доминация във Франция, победа за ПСЖ е оценена на коефициент 2.20* - един от редките случаи, в които триумф на парижани е оценен със ставка над 2.00*!

*Коефициентите подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови