Рони О'Съливан се възхищава на колоездачка

OFFNews 23 март 2017 в 21:00 2702 0

Легендата на снукъра Рони О'Съливан разкри в блога си, че се възхищава на британската колоездачка Виктория Пендълтън.

И тя като него е преминавала през тежки психологически сривове, но е успяла да ги преодолее и отново да заживее щастливо. Помощ в това й е оказал доктор Стив Питърс, който е помагал и на Ракетата да се справи с демоните си.

"Без него и аз нямаше да стана играча, който съм в последните пет години, когато спечелих още няколко световни титли. Честно казано те вече не ме вълнуват толкова.

Вече съм над 40 и си давам сметка, че в живота най-важна е радостта. Какво значение има дали на гроба ми ще пише петкратен или седемкратен световен шампион?", споделя с феновете си О'Съливан.

Той защитава решението си да не дава повече откровени интервюта след участията си в турнири, защото му е омръзнало да бъде глобяван от международната федерация. Заради това се стига до страшно комични ситуации като на Уелш Оупън, когато англичанинът изпя хит на "Оейзис" пред репортерите.

"Длъжен съм да участвам на пресконференциите, но не искам да си вкарвам напрежение. Явно откровеността не се толерира", казва още Рони.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови