Quantcast

Протестна мрежа иска парламентарна комисия "Кой" след предсрочния вот

OFFNews Последна промяна на 14 юни 2014 в 20:14 2800 6

Снимка Симона Костадинова

Комисия в следващото Народното събрание за разследване на Делян Пеевски, операция "Чисти ръце" по върховете на политическия елит и задълбочено парламентарно проучване по "Южен поток".

За това призоваха демонстрантите от "Протестна мрежа" на пресконференция по случай една година от началото на антиправителствените протести.

Искаме парламентарна комисия, която да установи връзките - тази гъста мрежа от зависимости, която направи възможно българският парламент да избере за председател на ДАНС господин Пеевски, заяви Антоанета Цонева.

"Протестна мрежа" очаква също така предсрочните парламентарни избори да се проведат заедно с референдум за изборното законодателство.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.06 2014 в 04:14

Ами питайте, Кацко, настоявайте, борете се! Нали и аз за това настоявам - прозрачна политика. Далаверата около Южен поток обаче е несравнима като мащаб с няколко ВЕЦа.

14.06 2014 в 23:02

Надежда, а за договорите на "американските" Марици защо не попитахте? И тях никой не ви ги дава. А за договорите на най-скъпо плащаният ток в цяла Европа - ВЕИ парка в Хасковско нещо искате ли да знаете? Например свързан ли е с Прокопиев или с Цеца Секса?

14.06 2014 в 23:01

Тролчета, а на вас КОЙ ви плаща? Не мерете всичко според вашия аршин, безродни копеленца!

14.06 2014 в 22:17

И аз искам да получа отговор на въпроса КОЙ? Само че в обратна посока - КОЙ ви плаща?

14.06 2014 в 21:52

Не виждам да искат нещо различно от всеки нормален български гражданин. Желая им успех.А вие, Ева, с какво не сте съгласна? Нима искате непрозрачно управление, основано на интересите на шепа мафиоти, мислещи за собствения си джоб? Не е ли извращение да ограбваш и да се подиграваш на собствения си народ, както направиха нашите управляващи? Някой разбра ли има ли подписан договор за Южен поток? Откъде накъде крият от обществото, подиграват се и ни лъжат в очите? А ние и да не питаме? Ай, сиктир, ПИСНА НИ!

14.06 2014 в 20:54

Много искат тези момчета...Колко ли са им платили? Сега какви извращения ще следват? Като боядисаха паметниците,къде ще им текне продажната мисъл? Какви българи...какви родолюбци..БОЖЕ, пази България! Само Ти остана!