Киев иска революция (на живо)

OFFNews Последна промяна на 30 ноември 2013 в 19:43 6409 24

Протест в украинската столица Киев. Снимка: Тихомира Методиева / Булфото

Снимка Тихомира Методиева / Булфото

Протест в украинската столица Киев. Снимка: Тихомира Методиева / Булфото

 

Десетки хиляди се събират на протест на Михайловския площад в Киев и тази вечер.

Демонстрантите ще изразят възмущението си от сутрешната акция на полицията, при която хиляди украинци, подкрепящи европейската интеграция на страната, бяха разпръснати с  палки и сълзотворен газ от центъра на столицата.

Най-популярният лозунг на Михайловския площад тази вечер е "Революция", съобщава онлайн изданието "Дзеркало тижня".

В събота стана ясно, че заповедта за разпръсване на демонстрацията на привържениците на евроинтеграцията в Киев е издадена лично от началника на киевската полиция Валерий Коряк.

 

 


Live streaming video by Ustream
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.12 2013 в 01:24

абе нека клика - от това което виждам балкански е дребна и озлобена душица която по щастливо стечение на обстоятелствата е успяла да монетаризира дребнавостта и злобата си като ги продава за жълти стотинки на кутевите катебейчета. на мен балкански даже ми е забавен.

02.12 2013 в 01:22

стефчо аз знам истината! на всички да кажа - баце ви стефан ако да е кашишки фатмак не е купен от кутев. това мога да го кажа със сигурност. той просто си жали за твърдата ръка, ведомствения апартамент и жигулата..

както и да е.

02.12 2013 в 01:19

мани го - той отдавна ми се натиска ама май няма да го огрее - злият ситски меч няма да се цапа с хилавият му задник.

01.12 2013 в 16:09

Не, аз не съм наемник. И нямаш толкова, че да ме купиш. За разлика от тия пет - шест креакълчета, които и пълнят с "контент" тоя сайт от три - четири месеца.
Тя работата и преди беше ясна, след киевските глупости е очевидна. Там става каквото опитаха тук, а персоните тук пак са същите, както и приказките им.
От което пак е очевидно, и какви са. Война, значи война. Кютека е между американците и руснаците, и това ясно. Само дето местните професионални протестърчета не осъзнават какво рискуват с пиратските си действия. Женевската конвенция не защитава хората, облекли чужди униформи. Такива и никоя армия не ги взема в плен, а тия които ги убиват, не подлежат на преследване по никакъв комплект закони.

01.12 2013 в 15:55

Крадецът вика дръжте крадеца :-) Хипер си активен, Стефан ли, какъв си - явно добре си заработваш :-) Така че не бери грижа за тези, на които не плащат :-)

01.12 2013 в 15:33

КУРектора пак извади "аргумента" си :-)

01.12 2013 в 12:23

От това което се случва в Украйна,можем да се досетим,че всичко зависи от интересите на победителите във Студената Война.За състоянието на ЕС и бъдещето му, главно зависи от интересите на Англия.След като тя се опасява от някакъв минимален процент емигранти, от 10 пъти по-малкото население в България от колкото е Украйна, ще се досетим за истината.Тогава можем да предположим,след като Украйна бъде приета в ЕС,каква емиграция от украинци би се озовала в Англия.Тук виждаме как Турция се стреми да влезе със всякакви средства в ЕС,което подсказва,че да си член на ЕС има много голямо значение за бъдещето на държавите озовали се в този съюз на богатите и Украйна и Русия със сигурност го знаят това,но явно се изисква технологично време.

01.12 2013 в 10:06

Към 12/31/2012 България е нетен донор на ЕС. Само цифри, нищо повече.
Банкянската пляка и шайката му са опропастили, пропуснали да усвоят от фондовете, ДОГОВОРЕНИ, около 1,5млрд. Този "шампион" по усвояванията :)

01.12 2013 в 09:55

Да, да, България затова е на дъното, щото влезна в ЕС. Иди се изкъпи неделно, че да паднат и чернилката, и червенилката под душа. Жалки сте с тези анти-ЕС лозунги, и сте си заслужавали времената, и сега ги заслужавате.

01.12 2013 в 08:46

Сит,

абе пишкомекецо, теб пък изобщо кой те шурка в калъбалъка. Кой ли въобще те еб……ва за слива. Я се самоизчезни и не замърсявай ококлната среда.