Ден 38: По-малоброен протест заради лошото време и празника (видео)

OFFNews 15 август 2020 в 20:42 5225 1

Снимка Стефан Йончев / OFFNews

В събота вечерта протестът в центъра на София беше по-малоброен - стотици се събраха пред Министерски съвет, за да поискат оставките на премиера Борисов, правителството и главния прокурор Гешев.

С чувство за хумор Арман Бабикян от "Отровното трио" обясни от трибуната край Президентството причината за по-малкото демонстранти в столицата днес: Елате насам, днес има място днес заради дъжда, заради това, че е събота и заради големия празник - Голяма Богородица. Честит имен ден на всички, които се казват Мария.

Няма да се махнем оттук, няма да допуснем Тиква да ни пише Конституцията. Искат да я пишат поне 2-3 години, да се накрадат, да унищожат документите за себе си, няма да ги оставим, ще им искаме оставката до последно. Изказва желание за рестарт, опазил ни Господ, иска да започне отначало. Сега се е опрял на прозореца и се чуди да скача или да ни отговори. Ние му пожелаваме: скачай! И на него, и на Каскета, заяви пред множеството Велислав Минеков.

Няма спасение, Борисов, няма преговори с теб! С терористи не се преговаря, добави Арман Бабикян.

Към 21 ч. шествието потегли към Орлов мост.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2900

1

nrb

16.08 2020 в 10:42

Изненадата и липсата на предложение за промени в Конституцията от БСП и компания, показват че те дори не са се замисляли за Конституцията, и не са имали намерение да го направят и за в бъдеще. Ако все пак предложат нещо сега, то ще бъде парцаливо и набързо съшито..
 
X

Да помогнем на украинските деца!