Артисти подкрепят студентите (видео)

Александра Маркарян Последна промяна на 07 ноември 2013 в 19:08 6688 28

Артистите, които подкрепиха студентите във видео обръщения.
Артистите, които подкрепиха студентите във видео обръщения.

 

Артисти изразиха подкрепата си към протестиращите студенти чрез кратки видео обръщения.

Шестте клипчета бяха качени в YouTube вчера и днес.

Чрез тях подкрепата си изразяват режисьорите Джеки Стоев и Явор Гърдев, актрисата Мая Новоселска, актьорите Деян Донков и Деян Ангелов, Димо Стоянов от група P.I.F.

Всяко от тях завършва с бял надпис на черен фон #OCCUPY.

"Аз не само подкрепям студентите. Аз само истински съжалявам, че в момента не съм студентите. Иска ми се, и то не защото щях да бъда по-млад. Просто щях да участвам в този момент, в който България се въздига и става отново държава и българският народ става отново народ, защото той по едно време не беше народ", казва Джеки Стоев.

 

 

"Скъпи приятели, студенти, подкрепям ви с цялото си сърце. С вас съм, защото вие сте светлината и надеждата за всички нас. Не се отказвайте", са думите на Мая Новоселска.

 

“Искам да ви кажа, че аз категорично подкрепям студентите в протестите им, в дейността им, в любовта им, в надеждите им. Нищо не е случайно. Нещата се случват, когато ние искаме да се случат”, казва Деян Донков в 31-секундното си клипче.

 

 

"Аз съм Явор Гърдев и подкрепям българските студенти", казва режисьорът.

 "Здравейте, аз съм Димо от P.I.F. и искам да ви кажа, че подкрепям българските студенти, защото май само те са тия смелчаци, които могат да се опитат да направят така, че да падне правителството без кръв."  

"Изказвам подкрепата си напълно към студентите на България и техните искания. Имам апел към тях: Бъдете постоянни, не се отказвайте, ние ви подкрепяме", са думите на Деян Ангелов.

 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.11 2013 в 18:34

Drugo si e VIP brother.

08.11 2013 в 14:34

Дерзайте гербогробарски маймуни, щото мутрата ви скоро ще се вмирише.
А на педерасчето правещо се на цензор да му изсъхне пикалото!

08.11 2013 в 11:52

Сит-чо,

хайде ела , чакам да ме напляскаш. С кое? С меката си пишка ли? Абе педерас , къде си тръгнал бе дрисльо?

08.11 2013 в 11:49

Сит-чо,

пишкомекец, нали ти се каза да не си отваряш устата и да си пазиш половия си орган под формата на език, защото пишката ти не става за тази цел.

08.11 2013 в 11:23

коректоре, не стъпвай на клиничната пътека. забавен си ебавам се с тебе ама някой път усещам, че ти се иска да те напляскат по дупето.

08.11 2013 в 11:18

коректора ми е един от любимците - един оборот му навиеш на пружинката и после обикаля и удря с чинелите сума ти време. много го харесвам.

08.11 2013 в 11:15

Пенчо Пенчев ,

ти пък що дрънкаш като никой не те натиска бе плондер. Като не те питат какво е обаждаш в каланбалъка. Я си стой там в обора говедо осрано.

08.11 2013 в 10:40

кУректора пише с език.... Добрееее........

08.11 2013 в 10:38

А кой си ти?

08.11 2013 в 09:57

Сит-чо,

ти педерасче като отговаряш, карай на ред и не се прави на одарен.
Като се каниш много и като лопчиш много я ми отговори с тая мека пишка къде си тръгнал бе педерунгел смотан. Ако има жена до теб жива я жалея, само с приказки и закани ако става работата. Виж поне си пази езика. че поне с него нещо да правиш. За тази цел спри да говориш, че какъвто си некадърен току виж като дрънкаш глупости и си отхапиш половия си по заместване инструмент. Затова мълчи.