Артисти подкрепят студентите (видео)

Александра Маркарян 07 ноември 2013 в 19:08 7617 28

Артистите, които подкрепиха студентите във видео обръщения.
Артистите, които подкрепиха студентите във видео обръщения.

 

Артисти изразиха подкрепата си към протестиращите студенти чрез кратки видео обръщения.

Шестте клипчета бяха качени в YouTube вчера и днес.

Чрез тях подкрепата си изразяват режисьорите Джеки Стоев и Явор Гърдев, актрисата Мая Новоселска, актьорите Деян Донков и Деян Ангелов, Димо Стоянов от група P.I.F.

Всяко от тях завършва с бял надпис на черен фон #OCCUPY.

"Аз не само подкрепям студентите. Аз само истински съжалявам, че в момента не съм студентите. Иска ми се, и то не защото щях да бъда по-млад. Просто щях да участвам в този момент, в който България се въздига и става отново държава и българският народ става отново народ, защото той по едно време не беше народ", казва Джеки Стоев.

 

 

"Скъпи приятели, студенти, подкрепям ви с цялото си сърце. С вас съм, защото вие сте светлината и надеждата за всички нас. Не се отказвайте", са думите на Мая Новоселска.

 

“Искам да ви кажа, че аз категорично подкрепям студентите в протестите им, в дейността им, в любовта им, в надеждите им. Нищо не е случайно. Нещата се случват, когато ние искаме да се случат”, казва Деян Донков в 31-секундното си клипче.

 

 

"Аз съм Явор Гърдев и подкрепям българските студенти", казва режисьорът.

 "Здравейте, аз съм Димо от P.I.F. и искам да ви кажа, че подкрепям българските студенти, защото май само те са тия смелчаци, които могат да се опитат да направят така, че да падне правителството без кръв."  

"Изказвам подкрепата си напълно към студентите на България и техните искания. Имам апел към тях: Бъдете постоянни, не се отказвайте, ние ви подкрепяме", са думите на Деян Ангелов.

 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!