200 атакисти на протест срещу Давутоглу в центъра на София (снимки)

OFFNews Последна промяна на 15 декември 2015 в 11:07 7963 19

Снимка Александър Новков

Около 200 членове и симпатизанти на "Атака" са пред сградата на БНБ в столицата на протест срещу посещението на турския министър-председател Ахмет Давутоглу.

Множество атакисти носят руски знамена на демонстрацията.

Никакво приемане на Турция в ЕС. Доминацията на САЩ приключва и Русия е новият център на света, обяви от трибуната лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Той определи Бойко Борисов за "васал на Турция".

Българите се превръщат в роби и тук са събрани единствените свободни хора, обградени от "робокопи" (полицаи), каза още от трибуната Сидеров.

Готови сме и да се бием, и да страдаме, но няма да позволим младите българи да станат наркомани и проститутки, обяви лидерът на "Атака".

Време е за обединение на евразийските сили, единство на много народи, на база общата вяра - православието. Евразийската идея е новата национална идея на България, каза Сидеров.

От колоните звучат възрожденски песни.

Към 11:48 ч. шествието на "Атака" потегли към НС. Атакистите запалиха факли и скандират "Путин".

Към 12:10 ч. протестът на "Атака" стигна до парламента.

Волен Сидеров обвини премиера Борисов, че води непрактична политика и че днес в София трябваше да бъде руският премиер Дмитрий Медведев вместо Ахмет Давутоглу.

12:35 Митингът приключи.

Снимки: Александър Новков

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.12 2015 в 11:08

Гнусните шоромолци, бивши комсомолци, а днес – първи евроатлантици, удариха дъното на моралното падение.То бива, бива, ама ни срам, ни очи-след като изкараха руснаците някакви диваци- алкохолици и варвари, във форума на Дневник се надпреварват да убеждават самите себе си, че по време на турско робство прадедите има са живели супер, а през социализма било тооолкова зле, направо ужас в сравнение с турското робство.И това са все хора от бившата номенклатура, или техните деца.Гнус, гнус, шоромолците за някой друг долар ще продадат и жените си, и децата си в робство, вече се кълнат във вярност на султан Ердоган.
Май е време за Народен съд!

15.12 2015 в 20:11

Браво на Волен!

АТАКА отново за сетен път доказа, че е РОДОЛЮБИВА ПАРТИЯ. Какво търси тоя турчин тука? Между другото, той дори на е турчин, а евреинът Давидов.

Обаче Сидеров не е съвсем прав, че РОССИЯ била "...новият център на света...". Всъщност НОВИЯТ ЦЕНТЪР НА СВЕТА е КИТАЙ. Нашите китайски другари построиха КОМУНИЗМА в по-голямата част от Азия и ще помогнат за неговото възстановяване и разпространение навсякъде по света. С ВАС СМЕ, ДРУГАРИ!

15.12 2015 в 17:45

Атака отдавна е разкрита като агент на москва, чиято задача е да дестабилизира страната. Така че и да протестират и не - ролята им е на онова малко псе, дето подсмърча наритано след кервана.
Инак с Турция е логично и нужно да имаме добри отношения: не само защото в страната има немалка част турскоговорящо население, а и защото би било адски недържавническо да нямаш алъш-вериш с една от най-развитие икономики и да не им привличаш инвестициите. След туй пък ако с тези инвестиции произвеждаме стоки и ги продаваме на путин, ще може да се рече, че сме истински наследници на Хитър Петър. И да си отпийваме сладко и доволно от павурчето, докато се наслаждаваме на караниците между бившите поробители.

15.12 2015 в 16:43

"Наташа" е нарицателно име в Турция. Ако искаш да обидиш някоя жена в Турция наречи я "Наташа". Така че на наташките славата им е световна.

Само не разбирам как хем си продават православните тела на поганците, хем ни поучават на патриотизъм и православие.

15.12 2015 в 16:04

АТАКА Е Е ВЕЛИКА!!! ПОНЯКОГА САМО ЕДИН Е ДОСТАТЪЧЕН ,А 200 Е НАПРАВО СУПЕР В ТОВА АНТИХРИСТОВО ВРЕМЕ! С НАИМИ БОГ БРАТЯ! БРАВО!

15.12 2015 в 15:27

За парче пица и лимонада

15.12 2015 в 14:48

Теа двенките с шапките и очилцата на първата фотка колко вървят в комплект?

15.12 2015 в 14:42

На Болен разрешителното за митинг, задължително трябва да е съпроводено с осигурен медицински екип !
Пак са докарали два автобуса пенсионери на разходка .

15.12 2015 в 14:39

Трябваше да има готова изградена психиатрия с 200 свободни места за случая.

15.12 2015 в 13:25

Бъдещето на България е с братска Турция! Да възстановим заедно Османската империя, в рамките на която България е процъфтявала!