Quantcast

150 души казаха "не" на Луковмарш в София (видео)

Лилия Христова Последна промяна на 09 февруари 2014 в 15:30 7207 18

150 души се включиха на шествие против фашизма (видео)

Протест под надслов „Фашизмът не е мнение, а престъпление. НЕ на Луковмарш!” събра около 150 души на шествие днес в София.

Демонстрантите се обявиха както срещу Луковмарш, така и срещу проекта за промени в НК, които декриминализират пропагандирането на фашистки идеи.

Шествието започна от пилоните на НДК в 10 ч. и премина през бул. „Витоша” със скандирания „Ксенофобията убива, властта прикрива” и „Не на расизма, не на Луковмарш”.

Шествието завърши пред Съдебната палата с изпълнения на китара.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.03 2014 в 14:12

Асене,ти мислиш ли с главата си,за какво и е трябвало на България да спасява евреите собствените си кръвопийци,нали евреи са събирали данъците в България за султана ,нали те са открили портите на В Търново и са заклали Патриарх Ефтимий и последните защитници на града,а кланетата след априлското въстание нали офицерите командващи геноцида са били ислямизирани евреи,там има факти написани ама няма кой да прочете,ами план Ранът за онищожение икономиката на България геноцид на българския народ също дело на ссионистите,България и Испания и Швейцария са били оазиси където са се крили богати евреи през втората световна война,в списъците на загиналите евреи през войната няма нито един богат или известен еврей,значи какво излиза седели някъде в Германия или Америка група равини и решали кой еврей да умре и кой да живее ,един вид селекция на расата ,точно като 40 годишното бродене по синайската пустиня селекция на расата и въспитание на кадри за свтовното правителство и поробването на всички народи

29.03 2014 в 13:58

професор Балкански,глупаво е да се мисли че друг народ ще ни върне на типсия това което ни е принадлежало преди,трябва да се поддържа силна държава и да се отстояват завзети в миналото територии и свери на влияние,само силните нации разполагат с богата земя на която да се размножават,даже Бог не обича слабите
Бисмарк … считал, что судьбы народов определяются не решениями какого-либо большинства, не договорами, а только кровью и железом.
Итак, кто хочет жить, тот должен бороться, а кто в этом мире вечной борьбы
не хочет участвовать в драке, тот не заслуживает права на жизнь.
Пусть это жестоко, но это так!

29.03 2014 в 13:48

Дайте да се разберем.Най фашистката натцистка страна в светът сега е Израел,там получават гражданство само чисти евреи или евреи но майчина линия,във всички други страни получаваш гражданство след като си прежил без произшествия 5 години .Значит фашизъм може да се прави в Израеле а за другите страни е вреден,на гойските държави не им трябва ясна национална програма и безопастност фашизмът противопоказан ,дайте да видим какво пишат еврейските равини в Портоколите на еврейските мъдретци,и обърнете внимание,еврейската раса командват мъдретци ,а останалите подвластни гоевски държави парламентарна демокрация многопартийност и безумие.:
И последний совет. Будьте бдительны, испанская инквизиция и
немецкий фашизм не должны повторится. Гасите в зародыше любые попытки
противопоставить нас обществу, уничтожайте антиеврейские тенденции в
самом начале, в каком бы виде они ни возникали. Фашизм - явление не
случайное, он возникает там, где мы недооцениваем стремление местного
народа быть хозяином своей земли. Фашизм подспудно зреет во всех
народах. На наше счастье разные народы приходят к нему в разное время
и под разными названиями. .....цитат=портоколы сионских мудрецов

09.02 2014 в 23:03

Луковите глави явно не знаят какъв дебил и предател е бил Луков....ама кой да чете, кой да се интересува от книги и история..

09.02 2014 в 21:40

в същото време на тато унучето дрънка нечленоразделно при агент димитър

09.02 2014 в 20:15

Комунетата инородци се уплашиха от истинските български патриоти. Пак извадиха торбата с лъжите ("расизъм", "фашизъм", "антисемитизъм", "ксенофобия").

Историческата истина е, че България участва в две Световни войни на страната на Германия единствено за да си възвърне заграбените от "великите сили" нейни принадлежащи по право територии.

Обаче болшевиките от СССР и прогнилите западни демокрации САЩ и Англия, не само че не върнаха на нашата страна наслените с българи земи, но и отрязаха още части и ги дадоха на околните държави, които ги обезбългариха. Генерал Луков е вероломно и подло застрелян в гръб от комунистически терористи.

09.02 2014 в 19:52

Личноста на ген. Луков е спорна, подобно на Стамболов. Но не може да се отрече че има заслуги за спасяването на тр. Кюстендил. Именно това трябва да помним, когато се споменава неговото име. Но това не дава основания да се провеждат неонациски шествия в София. Където нацита демонстрират с фашистки символи. Трябва фашизма и комунизма заедно да се осъдят и открекат. А фашистките, комунистическите и гейските шествия да се забранят, като насаждащи омраза и дискреминация.

09.02 2014 в 19:40

Да си антифашист не значи непременно да си комунист,аз мразя и двата фронта!!!!

09.02 2014 в 19:38

http://www.livenews.bg/kreslivata-infantilnost-na-bylgarskite-antifashisti-56283.html Прочетете тази статия драги ми "антифашисти".

09.02 2014 в 19:31

Дебили. Относно това с четирите оръдия, е абсолютен факт. Запознайте се с атаката на сърбите под ръководството на подполковник Томич и ще разберете, че ако не беше Луков, Кюстендил щеше да последва съдбата на Босилеград и Цариброд.
Впрочем нека попитам толкова явните "антифашисти", които всъщност са едни либерални фашисти, как Борис III щеше да спаси евреите, ако не бяхме се присъединили към силите на Оста? И на коя страна трябваше да застане България, защото не е било възможно да останем неутрални?