Quantcast

Властта след вота вече е договорена и лидерите бягат от дебат

OFFNews Последна промяна на 27 септември 2014 в 17:37 7139 7

Снимка parliament.bg

Има един принцип – ако кампанията е тиха, значи властта вече е договорена. Политиците говорят помежду си, а не на нас, защото важното за тях е да се договорят, коментира пред Нова телевизия политологът Евгений Дайнов.

Той е на мнение, че лидерите бягат от телевизионен дебат, защото властта вече е договорена.

Всички са убедени, че Борисов ще спечели. Има хора от БСП, които никога не са спирали да си говорят с ГЕРБ. Кой е луд в тази обстановка да повдига въпросите за реформи? - попита Дайнов.

Мисля, че след вота Борисов няма да бъде премиер. Борисов чака президентските избори, прогнозира от своя страна социологът Андрей Райчев.

В тази кампания никой не говори против никого. Причината е проста - година и половина ние сме в предизборна обстановка. Всеки си пази електората и резултатът е горе-долу предизвестен, каза Райчев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.09 2014 в 15:40

Евгени *айнов изпълнява партийното поръчение да разводнява ефира, вестниците нета с една единствена цел - "Да се намали избирателната активност и да се наслагва безразличието сред хората за да не гласуват, а да гласуват само купените гласове. За да няма после демонстрации, бунтове и изстрели след подготвяне на нагласени избори." ЗАТОВА гласувайте по съвест за голяма партия, а не за еднодневки. Аз гласувам за ГЕРБ - те са Силата която е нужна сега. В политиката няма любов, но няма място и за Ибрикчии.

29.09 2014 в 12:35

дебат за да има трябва да има позиции, а не декларации
спорове а не монолози!
или канят поотделно политици и няма спор - кажат някой явни лъжи, на които лесно може да се опонира, ама няма кой да го направи!
водещите са пристрастни - в панорама към БСП, В новаТВ към ГЕРБ. и повечето са срещу РБ!
а когати има дискусуу - става говорилня!

29.09 2014 в 09:38

Ами да,единственият който е сред хората и се мъчи да ги "събуди"
от "стогодишният"им сън е Волен,но за него не се говори по медии-
те,защото той не се договаря с никого и чака единствено под-
крепата на бедните...

27.09 2014 в 18:33

Ами че това в НОВА ТВ,дебат ли е?Това беше най смешното предаване което можеше да съществува като дебат!
да бяха погледали малко други подобни политически дебати как се правят,и да ги копират,щеше да е много по кадърно направено!

27.09 2014 в 18:27

Червеният принц Дайнов, Господ знае защо наричан "син шаман", пак се изока. Колкото по-малко го слушаме, толкова по-добре. Хубаво се беше отдал на правене и пиене на ракия в Миндя, що не продължи.

27.09 2014 в 18:15

Естествено, че няма дебат между претендентите, защото се прилага тактиката на Боко и Цецо. Какъв дебат да правят, нали хората ще ги питат като бяхте на власт защо не го направихте. БСП и ДПС също се провалиха с последното правителство и ситуацията при тях е същата. Няма свежи идеи, само някакви мъгляви обещания за подобряване на ситуацията в икономиката, здравеопазването, енергетиката и пр....... И народът ще гласува по симпатии, но да не забравя, че "симпатягите" обикновено не са много умни и стават само за забавление и сеир ... Трябва нови лица и партии - това е изходът.