Тайно гласуване с бюлетини за новия шеф на СОС, кандидат е само Георги Георгиев от ГЕРБ

Ако Елен Герджиков приличаше по-скоро на Сотир Цацаров, Георги Георгиев ще бъде Иван Гешев в СОС, коментира Методи Лалов от ДБ

OFFNews 23 септември 2021 в 12:41 1500 2

Снимка Архив

Дали Георги Георгиев от ГЕРБ ще бъде избран за нов председател на СОС ще се решава с тайно гласуване на "Московска" 33, където съветниците ще пускат бюлетини. Резултатът ще стане ясен след 15,30 часа. 

Ако Елен Герджиков приличаше по-скоро на Сотир Цацаров, Георги Георгиев ще бъде Иван Гешев в Столичния общински съвет, коментира Методи Лалов от ДБ по време на обсъждането онлайн. Всяко мое изказване ще срещне репликата "Ама ти си ренегат", ясно ми е това. Не съжалявам, че съм напуснал отбора, който сега коленичи пред Румен Радев, заяви по време на спора Прошко Прошков. Дали не си е позволил Георгиев манипулация на документ, попита Росина Станиславова, кмет на Красно село. 

Някои от съветниците не са в София, не могат да дойдат присъствено, като например аз, каза Методи Лалов. Той предложи днешното заседание на СОС да бъде прекратено и отложено, но това не беше прието. 

Това че провеждаме онлайн заседанията, не означава, че съветниците не трябва да са в града, подчерта Николай Стойнев от БСП. 

Съветниците ще гласуват с интегрална бюлетина, стана ясно още на заседанието на СОС. Друг кандидат освен Георги Георгиев няма. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови