Quantcast

Сугарев пламенно брани Борисов от "реформаторите на Костов"

OFFNews Последна промяна на 16 октомври 2014 в 19:10 9615 42

Едвин Сугарев. Снимка: Александър Михайлов / Булфото

Реформаторите се опитват да извиват ръцете на Бойко Борисов. Но не те не познават Борисов достатъчно добре. По-скоро той ще отиде на избори, отколкото да му извиват ръцете, заяви пред БНТ поетът Едвин Сугарев.

Иван Костов е човекът, който решава нещата, а Радан Кънев ги говори. Костов би искал през Радан Кънев да управлява процесите, категоричен е "синият кинжал".

Според него Костов ще поиска да контролира Министерството на финансите чрез друг човек.

Реформаторите не си ли дават сметка, че могат да се разпаднат всеки момент, попита Сугарев.

РБ да се вземат в ръце, единствената възможна коалиция е ГЕРБ - РБ - НФСБ, друг вариант няма. В РБ е отговорността да решат ще има ли кабинет или ще има нови избори, категоричен е той.

Поставят се неизпълними условия на ГЕРБ. РБ не действа като единен политически субект, Корман Исмаилов има резерви към НФСБ. При това положение с кого? С "Атака" ли? - попита поетът. Той е категоричен, че "БСП, Атака и АБВ се отчитат в Кремъл".

Според Сугарев договорка между Борисов и Бареков е огромен риск:

"Нищо чудно да се обадя на Борисов по телефона и да го посъветвам да не си прави такива експерименти [коалиция с ББЦ], защото ще му струват скъпо", каза "синият кинжал".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.10 2014 в 00:43

Защо ли у нас от т. нар. борци срещу комунизма не остана нито един, който да не даде всичко от себе си, за да докаже, че може да бъде по-противен и пропаднал и от комунистите ... Дали е само наше национално явление?

17.10 2014 в 14:11

дано да отиде на избори, ама надали, едвине...ББ не е чак толкоз тъп, ако иде на избори, ще вземе до 15%.Затова правителство на всяка цена- ПФ и ББЦ заедно с АБВ прави 139 ако не се лъжа-ето ти една хубава мафиотска коалиция...и ДПС ще ги подкрепя мълчаливо и изотзад, както правят винаги. но за съжаление, няма как да стане...за отчитането в москва едвин е прав само за АБВ и ПФ.Другите преминаха на другия бряг, заедно с ДПС-Доган смени господарите и вече е към Турско-арабските.ето тук е трудността, иначе РБ нямаше никога да припарят дори до"трите дами", камо ли да поставят условия.трудно е защото Путин и арабите, в частност ердоган се скараха и нашите слуги тук се разделиха на два лагера-турски-ДПС, ББЦ, и руски-БСП,АБВ, Атака.ГЕРБ играе винаги с ДПС, както играе всеки, който иска властта. Значи остава варианта правителство на малцинството-ГЕРБ с някоя дама от ПФ за министър на културата.и мълчалива подкрепа отзад-ДПС и кресливата подкрепа на златния пръст бареков. БСП, АБВ и Атака остават в изолация.след 1-2 г. смъртта на ГЕРБ и ББЦ ще е факт.ДПС ще остане с твърдия си електорат-роби, но все така доган ще е богат.България ще е доубита, и тогава вече, ако Рб не се е разпаднал, ще им оставят те да се оправят с реформите...

17.10 2014 в 11:33

Kакво би казал Сугарев за това: "2. ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ - НФСБ и ВМРО предвижда като начало премахването на всички незаконни постройки в циганските гета и създаването с минимални средства на отделни селища извън големите населени места в пустеещ държавен фонд (фургони), като бъдат обезпечени с минимално необходимите битови условия: ток, ел. захранване, вода, общи санитарни възли, бани. Гореописаните изолирани селища могат да бъдат превърнати в туристическа атракция, което е масова практика в най-развитите демокрации (индианските резервати в САЩ, аборигенските селища в Австралия, циганските селища в Чехия и Унгария и т.н.). За целта могат да бъдат използвани и средствата, икономисани за социални помощи, помощи за майчинство и надбавки, описани в раздела за социална политика."

17.10 2014 в 09:31

По-скоро той ще отиде на избори, отколкото да му извиват ръцете, заяви пред БНТ поетът Едвин Сугарев.
------
И ше му бъде най-голямата грешка, след тази да се обгради с Цветан Цветанов! Не, че самият Борисов не е голяма грешка!!

17.10 2014 в 09:28

Ех Сугарев, Сугарев ... пред кого се отчита Каракачанов? Зер не е агент на ДС?

Исмаилов как да реагира - и Каракачанов и Борисов одобряват т.н. възродителен процес, а той представлява хората загубили толкова много тогава. Гадовете тогава не сменяха имената само на живите, а и на мъртвите.

17.10 2014 в 08:39

@Балкански .. айде сега на обратно
Атака - 4% т.е. 96% ПРОТИВ ама при 50% изберателна активност .. значи 98% против
АБВ същата работа - 98% против
ББЦ - твоите хора - 5,7% т.е. 94,3% против - 50% изберателна активност -> 97,15% неодобрение
ДПС - тез май пак са твои хора - 14,8% т.е. от гласувалите 85,2% Против .. т.е от народа -> 92,6% ПРОТИВ ...
БСП - 15,4% т.е. 84,6% от гласувалите са против БСП т.е. при 50% изберателна активност .. от народа 92,3% са против БСП
Прост, по-прост, Ганьо Балкански (разбирай го както си искаш)

17.10 2014 в 07:30

"Гладуващият" от миналото лято ,трябва яко да е изгладнял ,че сега да се храни от копанката на Боко.

17.10 2014 в 07:03

Балкански, като си толкова силен по математика,вероятно вече си пресметнал, че против атаката са гласували 95%. В този случай де се смятат процентите на ГЕРБ е нагло.Омерзен съм.