Quantcast

Станишев отмени с SMS пленума за лидерския пост в БСП

OFFNews Последна промяна на 30 юни 2014 в 07:49 8139 10

Сергей Станишев

Планираното за днес заседание на Националния съвет на БСП е бил отменен в последния момент с SMS в неделя.

Членовете на ръководството на БСП с изненада са разбрали, че заседанието на Националния съвет се отменя за неопределено време. Като мотив се посочва ситуацията около банковата система.

На днешния пленум ръководството на БСП трябваше да реши съдбата на председателя на столетницата.

Още вчера на влизане при президента лидерът на БСП заяви, че политическата съдба на страната вече не е основният въпрос.

Попитан дали трябва да има широка коалиция или служебно правителство, той отговори:

"Това за мен не е тема на днешната дискусия, защото най-важното е да се гарантира на гражданите, фирмите да бъдат спокойни, да работят."

В същото време в днешния си брой на вестник „Дума“ евродепутатът Георги Пирински пише по темата коментар, който вероятно е заложен в изданието, преди да стане ясно, че пленумът се отменя. В коментара си по темата Пирински пише, че на отменения пленум Станишев е трябвало да предложи конкретни решения, доказващи волята за промяна. Според Пирински има необходимост от нов лидер на предизборния щаб и ново послание, което столетницата да предложи на избирателите си. Ето какво пише в „Дума“ евродепутатът:

- Рязко съкратен състав на Изпълнителното бюро, способно да представи обновено политическо послание на партията за бъдещето на България, което да предложим на избирателите;

- Нов състав на Националния предизборен щаб с еднозначно разписани отговорности на всеки член, годен да дава еднозначни указания за хода на кампанията, в т.ч. и на медийната. Новите отговорности на С. Станишев вече налагат той да предложи друг ръководител на щаба, който още на другия ден след пленума да го задейства с необходимата качествена промяна и нова енергия!

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.06 2014 в 15:11

СерГо, марш на Бузлуджа

30.06 2014 в 13:29

Ееее.. бива ли да слагате мутрата на тоя в такъв голям размер сред новините? Сега заради вас трябва да си чистя монитора от храчката, която лепнах.

30.06 2014 в 12:04

Ех защо не съм един манаф от ДС ибриците,
на това сладурче бих му пръснал бузките, мамин сладък миризливко, радост и страст на червените боклуци, велик политик и лидер на международното соц - гей движение, първа лайкучка в ПЕС, е, как да му простиш и на кол да го набиеш пак ще му е гот на този международен идиот.

30.06 2014 в 10:52

Този се изниза като пръдня из гащи от парламента. После ще разправя ,че нямал нищо общо с некадърното правителство ,че в това време е изпълнявал друга длъжност. А след някоя друга година - пак министър в парламента.

30.06 2014 в 10:34

А точно потомственият номенклатурен комунист Пирински предлага да има нови лица в столетницата - поне осемдесетгодишни може би, защото пък връстниците на Станишев видяхме какви ги свършиха. Ако изобщо стават за някакво вършене. Какви по-нови от Кутев, Мая Манолова (с извинение), Кирчо Добрев, Гуцанов? Май остават Лекето ли беше или Петното, Шамара, чегеварите, оная брадавичната от контрите...

30.06 2014 в 09:59

Тия устав нямат ли?Как с SMS един миндил ще отложи пленум?ФОСТАТА на серГЕЯ и червените боклуци.

30.06 2014 в 09:50

Вече толкова не е*бава, че няма и прочуствено домашно видео. Само смс. Изобщо не му дреме на другаря Станишев, вече не е българин, а единствено и само гражданин на Европата, пак със своята си неизвестно каква "кауза". Както беше се изказал на посещение в провинцията - всички в България сме с провинциално мислене, демек тъпи селяни. Той, обаче, е роден за велики дела и отплава ... Плувай плувай червено л ... сбогом.

30.06 2014 в 09:47

Нов "гениален" ход на Станишев - самоубийствен за столетницата. Честито. "БСП не е лидерска партия. Не е и вождистка. В нея се чуват различни мнения. БСП е най-демократичната и единствената истинска партия в България".

30.06 2014 в 09:44

пленумът ще бъде някъде в последния ден, в последния час преди Станишев да замине за Брюксел :) Той сега още не е измислил какво да лъже и маже.

30.06 2014 в 09:02

ПЛЕНУМ НА бсп = HA ГЕЙ ПАРАД