Quantcast

Станишев: Не виждам коя партия би влязла в партньорство с Местан

OFFNews Последна промяна на 17 януари 2016 в 11:20 4825 16

Сергей Станишев

Очевидно господин Местан ще остане в политиката и възнамерява да прави свой политически проект, коментира пред БНР президентът на ПЕС Сергей Станишев.

Какъв ще бъде успехът на проекта на Местан в електорален план не мога да кажа, въпреки че има вече опити в миналото на отцепване на части от ДПС. Но от гледна точка на държавния интерес и на политическата среда аз не виждам коя българска партия би влязла в партньорство с този проект - заради тежките съмнения, че политиките на този проект биха се диктували отвън, каза Станишев.

Когато лидер на българска политическа сила прекалено дълго време пребивава в едно посолство, това е публичен акт, който буди своите притеснения и съмнения в хората. Освен това излезе много информация от депутати от ДПС за голям натиск, който турската държава е оказвала върху тях. Да не говорим за това, че премиерът на Турция се е обадил на българския премиер с искането да се намеси във вътрешни работи на българска политическа партия, което е абсолютно неприемливо във всяка една държава, която уважава себе си. Това е проблемът, заяви президентът на ПЕС.

ДПС е достатъчно зряла партия, за да може да реши своите проблеми и напрежения, прогнозира още Станишев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.01 2016 в 19:49

за едно нещо съмнение няма! този на снимката е най противната пачавра!

17.01 2016 в 16:48

БСП- МИШО МИКОВ ще е твърдо с ДПС-Ахмед Доган както винаги досега а Местан заедно с Радан (след разговорите на 4 очи в парламента )

17.01 2016 в 14:41

Получих нови опорни точки и също така искам да се извиня на коментиращия с ник Мастар, номер 5. (Извинявайте Господин Кънев, не Ви познах).

Та, исках да споделя, че и аз съм против Руската политическа Партия ДПС!!! ДПС се държи като протурска партия, но това е само за да скрие своята принадлежност към Русия и да ни заблуди. Канализирането на транснационалните и имперски руски интереси на Балканоанадолския полуостров се извършва от ДПС, които маскирани като Турски Мазен Пехливан клатят клетите, кльощави крака на Българската Демокрация, която неуморно строим вече над 25 години, от което страдат Евроанадолските, Балканоатлантическите, Тихоокеноиндийските ни ценности и цивилизационни системи и други такиова.

oprna to4ka 3 - da se napi6e MAJ s glavni bukvi i patos

Единствено този храбър МЪЖ, този роден лидер МЕСТАН имаше честта да се опълчи и изправи, с голи гърди като опълченец, срещу руският тиран в лицето на Доган, ДПС и Путин.

Единствено Местан, подкрепен от РБ, имаше куража да защити цивилизационния избор, уникалния евроанадолски морал и европейските ни ценности пред лицето на тирана.

Предлагам да преведем песента "Боят настана" на майчиния език на този изключителен български родолюбец и патриот Местан, да му разрешим да агитира на същия този език, защото така е модерно и толерантно.

JE SOUIS MESTAN!!! JE SOUIS MESTAN!!! JE SOUIS MESTAN!!!

dnes iskarah dvoen nadnik, ebasimo, otivam za dioner
DOLO ROSIQ!!!

17.01 2016 в 14:33

.

СерГейшата приказва така, защото ревнува Местан от Рада Дълбоката.
Яд го е, че вчера Павката се заключи в НС с по-младия педераст, провокиран от модерното му евро-селфи.

.

17.01 2016 в 14:19

Та ти се целувА с Местан, пък няма да влезнеш с него?!

17.01 2016 в 14:19

Искам да се извиня да двама от коментиращите.

Първо на "лекар БГ", коментиращ под номер 3. Имах НАпредвид коментара на номер 5 - Мастар в моите критики.
Извинявам се и искам да добавя, че съм напълно съгласен с Вас.

17.01 2016 в 14:12

А друго говореше на Орлов мост,когато му пускаше език между задните бузки. :)

17.01 2016 в 13:58

Това така, но веднага трябва да се запитаме и коя партия би влязла в партньорство с Доган.

17.01 2016 в 13:25

Станишката, вече бяше коалицийка с Местанчо. Помни ли?
И пак ще бъдат, стига ИНТЕРЕСА ДА ЗАКЛАТИ ФЕСА.

Коментар към коментара на трол номер 3:

В медиите се наложи, а и не само там един модел на крайностите в обсъждането - критикуваш САЩ и ЕС - ставаш "путинка", напишеш нещо срещу Русия - вече си гнусна американска подлога и "соросоид".
По този начин се заклеймяват критично мислещите и мненията им, които не са политкоректни, като биват автоматично включени и обявени като соросоид или путинка. Така се избягва обсъждането и мислещите критично хора биват набутани в политкоректния шаблон.
Господин трол, на коя ПП симпатизирате, да знаем кой иска и подготвя политическото потурчване на България?

17.01 2016 в 13:08

До Трол номер 3.

Господин потурнак, сега е модерно, да спираме руската агресия с потурчване, нали? И е по-добре Братски Турски НАТОвски самолети "да ни охраняват", отколкото да имаме собствена авиация, макар със стари самолети руско производство.

Искам да Ви питам за вашето политкоректно - срам ли ви е от Руско-турската война?
Трябва ли да я наричаме Освободителна? Или е срам и позор за Османската федерация?
Освобождение или Първа Българска Национална Катастрофа е тя???
Да знам какво е Политкоректно.