Съветник от Движение 21 с онлайн приемна

OFFNews 08 март 2016 в 10:56 2308 1

Общинският съветник на „Движение 21“ в София инж. Симеон Славчев стартира онлайн приемна. За целта заместник-председателят на партията, който е част от Група "Пет" в СОС, пусна специален сайт simeonslavchev.bg.

Основната цел на интернет страницата е всеки желаещ да може да осъществи пряк контакт с него в реално време. Онлайн приемната представлява иновативна платформа и дава възможност за задаване на видео въпроси и получаване на видео отговори. 

Едно от най-интересните и иновативни неща на сайта е, че чрез него всеки ще може да си запише час за онлайн среща с общинския съветник и в директна видео връзка да разговаря с него.

Всеки месец инж. Славчев ще организира пряка онлайн видео връзка, по време на която ще отговаря на въпроси на граждани, ще приема конкретни проблеми, предложения и жалби, които ще внася за решаване в Столичния общински съвет. Първата сесия на живо ще се състои на 10.03.2016 г. (четвъртък) от 17 до 18 часа.

„Желанието ми е сайтът да се превърне в платформа за гражданска активност, истински дебат по проблемите на Столична община и най-вече да доведе до тяхното решаване. Надявам се броят на хората, които ще поставят за решаване конкретни проблеми, с всеки ден да нараства“, заяви инж. Славчев.

Всички писмени, видео отговори и дискусии на общинския съветник на „Движение 21“ ще могат да бъдат разглеждани по всяко време в архива на сайта. 

Сред основните приоритети на „Движение 21“ за София са развитието на интегриран градски транспорт, подобряване на достъпността на градската среда, съхранение и развитие на културното наследство и туризма, създаване на зелена София. Инж. Симеон Славчев е категоричен, че целта на партията е да формира политики, които да решават реалните проблеми на софиянци.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!