Ексклузивно Коалиция ще има

Румен Петков: Орешарски, не убивай общините!

OFFNews Последна промяна на 29 април 2014 в 09:16 2844 5

Румен Петков

"Орешарски, не убивай общините. На този етап се задоволи само със спорта", гласи поредното обвинение на Румен Петков от АБВ към премиера Пламен Орешарски.

"Управлението на премиера Пламен Орешарски за първи път от освобождението от турско робство реализира откровен геноцид върху половината население на страната с неспособността си да отстоява българския интерес пред ЕК.

Вероятно и поради факта, че никой европейски премиер не желае да разговаря с него. Орешарски наложи санкция на 87 общини в размер на 180 милиона лева.

В резултат на това фирмите ще спрат изпълнението на големите проекти, където са вложени милиони средства и още няколко хиляди българи ще останат на улицата. Тези 87 общини ще фалират, но ще фалират и много от фирмите-изпълнители, които работят честно и почтено", твърди Петков.

По думите му всички тези санкции на общините са наложени, без да им бъде даден шанс да се защитят.

„Пламен Орешарски да бъде така любезен такъв тип санкции да се налагат с нормативни актове, а не по сталински образец", призова още политикът от АБВ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.04 2014 в 10:52

Корекция: планът на Орешарски е за развитие на съветския бизнес.

29.04 2014 в 10:43

Приемете съсипването на избрани общини, като част от програмата на Орешарски за развитие на българския бизнес.

29.04 2014 в 09:41

Много е просто. Докато са във властта всички се скатават и правят далавери. А като са извън нея искат да я докопат. Затова ни е такова дереджето.Няма външен коректив и железни правила.

29.04 2014 в 09:34

Генчо, не е ли забележително как всички, които не са на държавната ясла в момента, изведнъж започват да говорят така, че ти стават мили и симпатични? Странно явление. Де да можеха да управляват, докато са в опозиция...

29.04 2014 в 09:26

Никога не съм му бил фен на Р.Петков,но ако продължава в този дух да казва очевадните истини може и да помисля в тази посока.