РБ се събира с номинираните за президент, ген. Радев казва защо напуска армията

OFFNews 16 август 2016 в 07:49 3430 1

Лидерите на Реформаторския блок ще изслушват номинираните за "Дондуков" 2 кандидати. 

На срещата трябва да се явят проф. Велислав Минеков, ген. Съби Събев, ген. Димо Гяуров, Гроздан Караджов, Трайчо Трайков и Корман Исмаилов. Проф. Огнян Герджиков, който също бе номиниран от РБ, си направи отвод. До края седмицата трябва да са готови и данните от социологическо проучване и от допитванията до партийните структури, след което Изпълнителният съвет да обяди решението си. Фаворит е скулпторът проф. Минеков.

Министърът на отбраната и лидер на БЗНС Николай Ненчев обаче заяви преди дни, "че все повече партии от блока узряват за обща президентска двойка с ГЕРБ. 

Фаворитът на БСП и АБВ за кандидат-президент ген. Румен Радев се появява днес за първи път публично след рапорта за напускане на армията. Той ще обяви мотивите си за това, както и какво е реалното състояние на ВВС.

Радев подаде оставка в първия ден на август, когато стана ясно, че името му е една от възможните номинации на левицата за президент.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17898

1

кикимора

16.08 2016 в 10:18

след което Изпълнителният съвет да обяди решението си. Фаворит е скулпторът проф. Минеков.

Изключително прецизна формулировка. Професор Минеков ще обяди ли и той или ще само на една студена? Ние предлагаме да обяди, щото той и без това в президентството няма какво друго да прави, та поне да тренира за да е добър.

Ние питаме кой ще поеме отговорността за очертаващия се грандиозен провал като резултат от парада на чучелата???