Пеевски: Цветан Василев претопля стари манджи

Ивайло Анев 01 април 2015 в 10:47 5867 12

Снимка БГНЕС

Депутатът от ДПС Делян Пеевски.

"Цветан Василев претопля стари манджи" - така депутатът от ДПС Делян Пеевски коментира пред журналисти в парламента интервюто на банкера от преди няколко дни.

В изказването си Василев обяви, че Пеевски е поискал безвъзмездно активи на банката, а след отказа на банкера е предизвикал кризата в КТБ.

Депутатът отказа да отговори на интервюто, но заяви, че не е притискал никого за прехвърляне на акции.

Според Пеевски Василев се опитва да отклони вниманието и да прави внушения за спора между двамата. Той беше категоричен, че спор между двамата няма.

Според него банкерът трябва да отговаря пред държавата защо прехвърля активи за по едно евро. "С мен той няма друга тема", заяви още депутатът.

Той заяви, че не разбира защо Цветан Василев се притеснява за живота си. "Питайте него , от мен със сигурност няма от какво да се притеснява", подчерта той.

Пеевски беше категоричен, че не се притеснява от това, че бившият му партньор ще отвори сейфовете с тайни за политико-икономическия елит. "Изобщо не се притеснявам, да отваря всички сейфове", призова Пеевски.

Според него редно е Цветан Василев да се върне в България, за да отговори на всички въпроси. Депутатът заяви, че в момента банкерът излъчвал послания, незнайно към кого.

Пеевски коментира и желанието на съпредседателя на Реформаторския блок Радан Кънев да бъде проверен от компетентните органи отново. "Не се притеснявам. Да ме проверяват, колкото искат, мисля, че по-ровен човек от мен няма в тази държава, категоричен бе Пеевски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!