Първанов: В БСП стягат редиците чрез показен отстрел

OFFNews 02 февруари 2014 в 19:25 2774 1

Лаская се от мисълта, че им направих един коректен прочит на Устава на БСП. Такова понятие като изключване от партията там няма.

Това заяви в студиото на „Всяка неделя” президентът Георги Първанов.

„Това е демонстриране на мускули и натягане. Стягане на редиците и показно отстрелване на хората, които мислят различно”. С тези думи Първанов описа случващото се в БСП. Според него обаче тази политика ще окаже крайно негативно отражение на изборите.

По повод обвинението от негов съпартиец, че е предател, Първанов обяви: „Предатели са тези, които са предали ценностите, които са предали избирателите, отказвайки се от основния си ангажимент. Но аз никога не съм употребявал и не искам да влизам в такава лексика. Така, както критикувам БСП, така ще критикувам и другата партия. Аз самия съм критикуван много и приемам тази критика съвсем нормално”, добави президентът Първанов.

Относно програмата, която ще лансират от „АБВ” Първанов бе категоричен, че в нея ще влязат демографската политика и идеята за плоския данък.

„Политическата чистка върви с пълна сила”, категоричен бе той относно процеса на наказване и отстраняване от политиката, който върви от известно време.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!