Партията на Петков-Василев напомня на красива лятна любов, която приключва бързо

Ружа Райчева 17 септември 2021 в 21:52 7367 4

Снимка Screenshot БНТ

Цялата история с политическия проект на Кирил Петков и Асен Василев ми напомня на една красива лятна любов на плажа, която предизвиква големи емоции, но приключва бързо, заяви зам.- председателят на ГЕРБ Томислав Дончев по БНТ.

"Безспорно са нови в политиката, но колко са силни, ще разберем съвсем скоро. Понякога тези любови продължават и зимата. Добре дошли в политическата надпревара", приветства новите си съперници Дончев. 

Той категорично отрече възможност ГЕРБ да участва в ляво-дясна коалиция, като изтъкна, че за да се случи това, е нужна висока степен на обществена мъдрост, която липсва у нас. 

Дончев смята, че няма как да определи работата на служебното правителство като провал, тъй като три месеца е твърде кратък период на управление. 

"Все пак е трогателно, че заслуга на правителството е ниската безработица и в същото време кабинетът няма отношение към високите цени на тока", иронизира зам.-председателят на ГЕРБ. 

Според него Планът за възстановяване и устойчивост трябва спешно да бъде преработен и изпратен до ЕС възможно най-скоро.

"Енергетиката категорично е проблемна част. Бизнесът освен от кредити, има нужда от целенасочена подкрепа, особено когато трябва да излиза от криза", счита Томислав Дончев. 

Той каза още, че по време на 46-ото Народно събрание никой не е искал да работи с другите, като дори воденето на диалог се е оказало проблемно. 

"Не сме готови да се гушнем с всеки, но дано всички са извадили поуки, както и ние", добави Дончев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

3

Док и Марти

18.09 2021 в 11:51

Памперсите и политиците трябва да се сменят често по една и съща причина.

Така че по-добре красива лятна любов отколкото тежък развод след 10г брак с крадлив патологичен лъжец.
 
X

Да помогнем на украинските деца!