Паргов: Борисов се опитва да си отреже опашката като гущер

OFFNews 03 април 2016 в 16:32 4098 8

С акциите от последните дни Бойко Борисов се опитва отчаяно като гущер да си отреже опашката, защото получи червен картон от всички центрове на власт в света и вече губи почва под краката си. 

Това заяви лидерът на БСП-София Калоян Паргов пред социалисти от "Красна поляна" на районната им конференция. Тя е част от отчетно-изборния цикъл в партията, който ще завърши с конгреса на 7-и и 8-и май, съобщиха от БСП-София. 

Българският народ също трябва да вдигне червен картон на Борисов. И ние сме тези, които трябва да помогнат да се случи. Затова е крайно наложително да си стегнем редиците. На всички ни е ясно, че все още сме в задния двор на Европа. Защото така и не осъзнахме, че ЕС е възможност. ЕС не е просто еврофондове, които облагодетелстват шепа хора. Сега призванието на БСП е да промени това статукво. И е време да се залавяме за работа!", каза още Паргов. 

Градската конференция в София е насрочена за 16-и април. На нея трябва да бъде избрано ново ръководство за мандат от 4 години. След проведените в събота още 7 районни конференции настоящият лидер на БСП - София Калоян Паргов има нови 7 номинации за поста. Досега всички 16 района, които проведоха вече конференциите си, издигнаха неговата кандидатура за градски председател. Номинации за градски председател получиха още Жельо Бойчев, Валери Жаблянов, Георги Свиленски, Борис Цветков и Стефан Василев. 

Най-много номинации за национален председател събраха Михаил Миков и Корнелия Нинова. В район "Слатина" пък решиха да не излъчат тяхна кандидатура за лидер на БСП. 


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови