Орлин Алексиев ще съди Мерджанов, който го обвини във връзки с "Кокаиновите крале"

OFFNews 26 февруари 2014 в 17:58 6952 3

Орлин Алексиев

Общинският съветник от ГЕРБ Орлин Алексиев заяви, че ще съди Атанас Мерджанов от БСП, който вчера обяви, че "Алексиев е бил свързан по неоспорим начин с „Кокаиновите крале”.

Орлин Алексиев обясни, че ще прегледа публикациите в медиите и ще съди всички, които сипят подобни обвинения по него.

В петък, след като беше обявено, че са открити 1400 кг. кокаин и е разбита мрежа за пренасяне на наркотика чрез гумите за автомобилите на рали "Дакар", бяха обискирани домът и автокъщата на Алексиев. Той е един от българските участници в рали "Дакар".

Мерджанов обяви още, че вероятно има връзка между случая "Алексиев" и задържания в Бразилия с кокаин в тайници на куфара Гълъбин Боевски. Преди години Боевски беше общински съветник от ГЕРБ.

На брифинг днес общинарят обвърза атаките срещу него с Общинска банка. "Аз върнах Общинска банка на общината и ако вляза затвора, Общинска банка ще бъде отнета на общината", смята той.

По думите му, изнесената информация е клевета и той не е наркокрал, нито се е занимавал с подобна дейност, както и не е финансирал протестите в страната. Всичко е политическа игра, каза в заключение общинарят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!