Quantcast

"Местан и Цветанов си мечтаят реформаторите да бъдат удушени"

ОFFNews Последна промяна на 05 ноември 2015 в 20:59 3360 3

Гроздан Караджов.

"Цветан Цветанов и Лютви Местан имат една мечта и тя е да бъдат оплюти, принизени, удушени реформаторите", заяви пред bTV депутатът от РБ Гроздан Караджов.

Според него Цветанов е говори от името на цялата си партия, която всеячески не желае да е в една коалиция с РБ. Вместо това ГЕРБ би искала ДПС за партньор, защото винаги могат да разчитат на етническия вот.

„ДПС са регионален играч, те са сигурни. Техният вот е луксозен, защото винаги го получават", каза той.

С него категорично не се съгласи Методи Андреев от ГЕРБ.

„На Цветанов целта е да каже на реформаторите, че не бива да се делят на малки и големи партии, това деление е зле за самия блок”, смята Андреев.

Според него полицаите в МВР са против реформата в сектора и затова протестират, а синдикатите от години наред не поемат отговорност за промяна.

Караджов определи реформата като „неумело политическо поведение” от страна на финансовия министър Владислав Горанов. „Но след това тези, които се възползваха, яхнаха протеста. Това са олигархичните кръгове около ДПС”, допълни Караджов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.11 2015 в 22:54

Реформаторите са единствените, за които все още има надежда, че поне имат желание да правят някакви смислени реформи и да подобрят малко средата за живот. Всички останали и най-вече Герб + ДПС, предпочитат да си живуркат в симбиоза, да взимат милиарди за да финансират дефицит, да крадат колкото могат и така до следващите избори ... или до Гръцкия сценарии...

05.11 2015 в 21:55

като чета заглавието се сещам за алтернатива: радан и гроздан си мечтаят да бъдат...

05.11 2015 в 21:35

Гледах интервюто. Представителят на герб точно се набута сам в разговора за подменения вот навсякъде в страната и водещата рязко смени темата. Тия герберчетата ако не бяха спрели политическите дебати предизборно щяха голям срам да берат всеки път. Колкото до представителят на РБ поредното плахо и флегматично интервю.