Quantcast

Лукарски: Скандалите около мен са жълтини и спекулации

Кучетата си лаят, керванът си върви, казва министърът на икономиката

OFFNews Последна промяна на 17 февруари 2015 в 09:00 2791 19

Снимка БГНЕС/Боби Тошев

Божидар Лукарски, министър на икономиката.

Министърът на икономиката Божидар Лукарски определи като спекулации и лъжи скандалите около неговата личност за 100-те дни от работата на кабинета.

Винаги, когато някой си върши работата, има подобни опити за дискредитиране, каза Лукарски в интервю за bTV.

Не мисля, че някой ми е размахал пръст за пътуването ми за САЩ, посочи той на въпрос за скандала с командировката му, в рамките на която е имало и лично посещение.

По думите му прословутите 1 млн. лева, които са предназначени за пътувания на чиновници, са се отнасяли за предишното мегаминистерство на икономиката, енергетиката и туризма и били за целия мандат.

Той обяви още, че колегите му от Реформаторския блок му писали оценка 5 за първите 100 дни като министър.

„Работя перфектно с колегите министри, не съм правил разследване кой какво говори срещу мен. Честно казано, кучетата си лаят, керванът си върви”, коментира още Лукарски.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.02 2015 в 09:55

Прави впечатление, че по избора на варненско ръководство на СДС, най-активно съдят бивши членове на СДС - тези от ДСБ, Синьо единство, сега и Маутин Димитуов. Очаквам компетентно мнение от Корнелия Нинова, Данчо Ментата, Лютви Местан, Христо Бисеров... Едва след тези верни седесари, баш радетеля на единството в СДС Иван Костов може да отсъди за законността на изборите.

18.02 2015 в 03:37

ПРЪДЛЬОТО ЛУКАРСКИ - НИКАКВИ ДЕБЕЛИ ГАЩИ НЕ МОЖЕ ДА МУ МАСКИРАТ ПРЪДНЯТА И НИКАКВИ ДУБЛИРАНИЯ НА НИКОВЕ НЕ МОЖЕ ДА СКРИЯТ ДРАГАЛЕВСКИТЕ ФЪШКИИ ОТ "ЛАБОРАТОРИЯТА ЗА АНАЛИЗ НА РИСКА ОТ СИГАНСКО УРИНА И ИЗПРАЖНЕНИЯ "РАДИО ЕРЕВАН". ИЗВЕДНЪЖ -ПО КОМАНДА ЕДНАКВИ НА БРОЙ И ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ МИНУСИ НА ОПРЕДЕЛЕНИ МНЕНИЯ. АЙ СИКТИР, ДА ВИ ГО ФУКНА СИРЕНЯСАЛ В ЛАБОРАТОРНИТЕ УСТИ! БЕЗ ДА СЪМ АДВОКАТ НА "СТАНЧЕВА" МОЕ ДА ИЗРАЗЯ СКРОМНО МНЕНИЕ - ДА СЕ ЗАДАВИТЕ ДАНО С УПОТРЕБЕНИТЕ Ѝ ТАМПОНИ.
НИКОГО НЕ МОЖЕ ДА ЗАБЛУДИТЕ, ЧЕ ДЕЙСТВАТЕ В ТЕСЕН СИНХРОН С БСП!

18.02 2015 в 03:22

Еба си държавата, дето Лукарски и е министър на икономиката! точно казано!


17.02 2015 в 15:38

След Кънчо и Станчева, да изпищя и аз за ползването на ник-а от крайно тъпи идиоти.

17.02 2015 в 15:25

Ай сикт.р, моля да не ми ползвате името в коментарите тук, ша ва замола

17.02 2015 в 15:15

ти си едно министерско недоразумение като цялото СДС.

17.02 2015 в 13:40

Понеже не може да преглътнем оценката МНОГО ДОБЪР 5 от Реформаторския блок, не разбираме нищо от икономика-мерки за Северозапада, нямаме акъл за стратегия на язовирите или за инвестиции от Азербаджаин, МОЖЕМ само да се изцепваме за външността и да сипем кофи с помия.
ВСЕКИ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ!

17.02 2015 в 13:31

Поздравления лично на Боби Тошев за снимката, както и на Редакцията за избора на илюстрация относно "новината" за Божо Икономиката!
Снимката казва всичко за този ЕНТЕЛЕГЕНТ - палячо на конци, които и в свободното си време заема подходящата ПОЗА!
Поглеждаш снимката и не ти трябва да четеш какво бил казал...

- - -

17.02 2015 в 13:13

Прави впечатление, че по избора на варненско ръководство на СДС, най-активно съдят бивши членове на СДС - тези от ДСБ, Синьо единство, сега и Маутин Димитуов. Очаквам компетентно мнение от Корнелия Нинова, Данчо Ментата, Лютви Местан, Христо Бисеров... Едва след тези верни седесари, баш радетеля на единството в СДС Иван Костов може да отсъди за законността на изборите.

17.02 2015 в 12:41

Четях ,ама си траех - не щях да влизам в битки, че помиярчетата- тролчета ми идваха в повече