Лукарски и Московски се пообъркаха на парламентарния контрол

OFFNwes Последна промяна на 16 януари 2015 в 12:09 4038 4

Божидар Лукарски, министър на икономиката.

Икономическият министър Божидар Лукарски и транспортният Ивайло Московски се пообъркаха на първия за тази година парламентарен контрол.

Лукарски се обърна на два пъти към председателстващия събранието Димитър Главчев от ГЕРБ с думите "госпожо председател", тъй като така пише в листите му.

Председателката Цецка Цачева се оттегли още в началото на заседанието и се върна за отговорите на премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

В отговор на питане на депутата от БСП Георги Кадиев за катастрофите в БДЖ в края на миналата година, транспортният министър Ивайло Московски изчете дълъг отговор, който обаче се оказа по друг въпрос.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.01 2015 в 15:16

ЗАЩО НЕ се пише по същество какво ВАЖНО е станало и какво е направено? За да може да се провокира масата да пише негативно? ЗАЩОТО важното е, че Лукарски разби заядливия, дребнав червен Вигенин с факти и данни! ! !

16.01 2015 в 14:48

Типично оффнюс!

Лукарски каза САМО веднъж това! ГЛЕДАХ ГО НАЙ-ВНИМАТЕЛНО!
ЛЪЖА е, че го е казал и при дуплика на Вигенин!
ЗАЯДЛИЦИ ПРОСТИ!

16.01 2015 в 13:03


Хора, хора, докато не изметем тая соросоидна шарлистка паплач, която от четвърт век ни изяжда, която е некомпетентна, неконкурентна, тъпа и вредна за България, няма да отлепим дъното.
P.S. Тия са назначени на постовете си само защото са анти Русия, нищо не разбират, освен да си уредят любовницата на синекурна длъжност, или на 5 водки да кажат че Кюри и Ломоносов не са никакви учени.
KLETA MAJKA BULGARIA

16.01 2015 в 12:35

Експертно управление, не ще и дума!
Айде зетя на момата с кола притеснен, все пак за пръв път става министър, залюхан нали не се е учупил дето се казва, "притеснен", въпреки че като си притеснителен не си за тази длъжност. Да му връчват парцала и да не се притеснява.
Но другия, черничкия, "от боята" както казва шефа ме Али Баба от Банкя... Да изчете ДЪ-Ъ-ЪЪЪЪЪЛЪГ отговор и да не се усети че не е по този въпрос... И тоя ще ми "реформира" едно от най-големите държавни дружества!? И тоя ми бил експерт?!!!

ГАРАНТИРАНО ОТ герП!