Quantcast

Кънев: ГЕРБ излагат Борисов с действията си

OFFNews Последна промяна на 20 март 2016 в 11:10 3657 21

ГЕРБ не могат да се сбият политически с нас, защото когато излезем на терена на политиката, се принуждават през най-високо ниво, премиера, да се приемат нашите тези“. Това заяви в ефира на bTV лидерът на ДСБ Радан Кънев.

По него думи по този начин ГЕРБ излагат лидера си Бойко Борисов.

Кънев даде за пример казуса с обществените поръчки, за който от ДСБ алармират отдавна.

"Накрая излиза премиерът и казва: „Вярно е, прекратявам ги“, даде за пример Кънев.

"Бях съвсем сериозен, че ако са недоволни, може да поискат вот на недоверие. Когато се демонстрира конфликт между парламента и правителството, независимо дали това е театър или не, да си изиграят театъра докрай, но да не ни набъркват нас, ние сме извън тази работа“, каза Кънев.

По негови думи той няма за какво и на кого да се извинява.

Това чак ме шокира. Има някакъв манталитет, който е много плашещ – манталитет на недосегаемост, сходен с късните 80 години. ГЕРБ не е БКП, няма чл. 1 на Конституцията. Аз ги гледам и в парламента същите хора – Радев, Караянчева – на Атанасов гвардийката. Като чуят критика към ГЕРБ, те скачат, започват да викат. Сега искат извинение, защото ги критикувам. Те в момента са сърдити, че получават сериозна, основателна критика, докато сегашната псевдоопозиция – БСП и ДПС, им се подмазва и се ослушва за някой къшей от властта“, каза Кънев.

Лидерът на ДСБ коментира и обвиненията за назначенията на партията си във властта.

Има единични хора, които аз лично съм предлагал на премиера, като зам.-министър Николай Николов в енергетиката – човек, който няма нищо общо с ДСБ. „И с това горе-долу се приключва“.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.03 2016 в 20:31

От цялата патардия, която дигнаха ГЕРБ,
се разбра, че държавното дружеството
"Терем" управлявано от Стоил Яков от ДСБ
е изязло на 5 млн лв. печалба за 2015г.
спрямо 3 млн лв. загуба за 2014г.

Тоест 8 млн лв. печалба за българския народ.

БЕЗОБРАЗИЕ
ТОЯ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА КРАДЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
УВОЛНЕТЕ ГО ВЕДНАГА

О М Е Р З Е Н С Ъ М


20.03 2016 в 20:18

Театърът е ръданов.

Знае, че няма шанс да стане лидер на РБ.

Знае, че няма шанс да накара Кунева и Лукарски да станат опозиция и за това ще разцепи Блока - това е едно.

Има и друго.

Знае, че като се появявя всеки ден по медиите, като ругае, плюе, храчи, обижда и НЕКОНСТУКТИВНО критикува Правителството,

ще спечели комунисти, турци, цигани, атакисти и недоволните ще

го изберат за Президент.

Поне да стане Президент, като не го искат за лидер на РБ.

20.03 2016 в 19:43

Новичкам мы советуем начать обучение. С такими аналитика не делается и таким трейдерами не стать. Пожелав превратиться в неудачника, ББ бы прибег к совету таких людей. Вот так пока на сейчас. Майте гарний день.

20.03 2016 в 19:15

Като изразиш негативно мнение за Радан и толкова минуси:))))

20.03 2016 в 18:16

Бургаският депутат от Реформаторския блок Костадин Марков:

"Гледах Радан по bTV и ми беше мъчно... За него, за приятелите от ДСБ, за нас... Трябва да намалим участията, че другия път ще заплачат тези, които още ни вярват. Срещу грамотен журналист настъпва смущение, объркване, паника, срам..."

20.03 2016 в 18:15

Бургаският депутат от Реформаторския блок Костадин Марков:

"Гледах Радан по bTV и ми беше мъчно... За него, за приятелите от ДСБ, за нас... Трябва да намалим участията, че другия път ще заплачат тези, които още ни вярват. Срещу грамотен журналист настъпва смущение, объркване, паника, срам..."

20.03 2016 в 16:57

Ще прощавате, но в момента единствено Кънев се явява опозиция на статуквото и ако някой искаше да промени нещо щеше да го последва, а Москов трябваше да хвърли оставка на мига и да подкрепи Кънев. Правиха компромиси година и половина стига толкова. Ма трябвало да изтеглят хората си от заеманите постове, ами сега ще се изчистят от разните службогонци. Всеки сам решава за себеси ако последват Кънев са наистина хора с принципи ако ли не ще се знае ,че и те са като останалите драпащи за пост. Апропо евала на Боко беше железен тук "аз хора заради партийната им принадлежност няма да махам" това е правилната позиция и много добър политически ход защото беше ли заел позицията на Цветанов гарантираше чл.1-ви. Почвам да си мисля , че ако не беше заобиколен от откровенни утрепки можеби можеше и да донесе нещо добро за страната. В крайна сметка за каква отговорност говорят от ГЕРБ кой от тях пое отговорност за каквото и да било, данеби Цачева да даде оставка като от 2009-та е обещала да задържи депутатите в зала и изхарчи милиони за системи с пръатов птпечатак и какви ли не глупости?!

20.03 2016 в 15:33

Радане, умно момче си, но наливаш вода в чужда мелница! Разделението няма да ти помогне, Радане! Бойко бла бла може да е всякакъв, но не и глупав!

20.03 2016 в 14:50

да се упражнявам върху това създание не ми приляга. само се чудя оффчетата, дали споделят словесната му продукция, (щото той откъм дела е нула), или са добре заплатени??? последното би ме засегнало, че продължавам да следя медията им?

20.03 2016 в 14:40

боже какъв напън в Бтв да угодят на Боко и ГЕРБ. Всъщност за кого играе тази телевизия в момента. Тъп въпрос. Още когато се появи по времето на правителството на Костов винаги е въртяла ветропоказателя към управляващите.