"Какво виждат в огледалото шефовете на Нова и bTV след среща с Пеевски?"

OFFNews 06 февруари 2016 в 14:41 15749 28

Какво виждат в огледалото шефовете на Нова тв и bTV след среща с Пеевски. Това попита шефката на правителствената преслужба Севделина Арнаудова в отговор на нападките след посещението на премиера Борисов в Лондон и въпроса за Пеевски, зададен му на среща с българи в посолството.

Арнаудова се включи по телефона в сутрешните предавания на двете телевизии.

Разговорът в ефира на Нова протече по следния начин.

Арнаудова: На кой въпрос не е отговорил? На кой въпрос не е отговорил?"

Водещ: за Делян Пеевски.

Арнаудова: За Делян Пеевски във вашето студио поне десет пъти е отговарял. Много удобно се вади от контекста за "Шпигел", за Пеевски и т.н.... Какво виждат собствениците на Нова телевизия, след като са се видяли с Делян Пеевски, в огледалото?

"Не се шегувам, питам сериозно. И това не е новина. Какво виждат собствениците и шефовете на бТВ след срещите си с Делян Пеевски? Като искаме хигиена на отношенията нека си казваме нещата каквито са", бе репликата на Арнаудова при включването й за bTV.

По-късно Севделина Арнаудова публикува въпросите си към двете телевизии и във Фейсбук:

"Какво виждат в огледалото собствениците на БТВ и Нова след среща с Пеевски? За какво чакаше пред кабинета на премиера Лозан Панов и защо сега отрича контактите си с него? Забравихте ли, че Ченалова е подсъдима? Аз зададох тези въпроси. Те ми отговориха. Почти...", гласи постът й.

Тя коментира скандала и вчера, също чрез пост във Фейсбук. Вижте го ТУК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!