Quantcast

Кадиев се отказа от депутатското си място

OFFNews Последна промяна на 13 юни 2014 в 10:07 2423 3

Георги Кадиев

Народното събрание освободи социалиста Георги Кадиев от задълженията му като народен представител.

Георги Кадиев обяви, че ще се оттегли от парламента още във вторник след пленума на БСП. Той заяви, че със своята оставка иска да даде личен пример на ръководството на столетницата.

Известният със собственото си мнение Георги Кадиев остана за заседанието в сряда, когато призова собствената си парламентарна група да не избира състав на Сметната палата, след като кабинетът се кара да подаде оставка всеки момент и парламентът ще се разпусне.

При днешното гласуване действията на Георги Кадиев получиха висока оценка от депутатите на ГЕРБ. Десислава Атанасова коментира, че е гласувала "против" оставката му, защото според нея той е бил "един от малкото достойни хора от КБ".

"Вероятно ние от опозицията ви изненадахме с този вот, да, може и да не сме, защото вие много умело успявате да оттласнете достойните и мислещите хора от половината, която сте заели в тази пленарна зала. И не само това - не само г-н Кадиев си тръгна, тръгнаха си много други", заяви Десислава Атанасова.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.06 2014 в 21:32

Кадиев е вреден за БСП. Направи всичко възможно да провали това правителство и Станишев. Мнението му не е конструктивна критика, която би следвало да я отправя в партийната си структура, а не да се афишира в медиите с цел показване на инакомислене. Това, че не се издържа от партийната си работа се дължи на многото години в общинския съвет, където се коалираше задкулисно с всеки, който му предоставяше личен интерес. Много съм разочарована от него, защото поведението му по-скоро е предателско. Така и не разбрах какво точно свърши лично той за една година.

13.06 2014 в 15:14

Ама хич да не ми се прави на света вода ненапита, тоя боклук мръсен. Само не ми казвайте, че се води от моралните си принципи, защото за да си толкова дълго време член, а и близо до ръководството на БСП, означава, че такива просто нямаш...
Прави се на ни лук ял, ни лук мирисал, а всъщност е най-подмолната подлога и въобще да не си мисли, че ще спечели симпатии извън затънтените села, изпълнени с предсмъртни стонове на последните избиратели на БСП.

13.06 2014 в 13:04

Кадиев често пъти е бил опортюнист, но все пак бе и горе-долу единственият, който запази нормално поведение в столетницата след назначението на Пееф... Още помня, как слезна пред Позитано да говори с хората и го заплюха в лицето, заради брилянтната кадрова политика на силовия дует Местанишев. Адмирации за поведението му - може би трябваше да се случи по-рано...