Кадиев: Как ще съборим ГЕРБ, като депутатите социалисти обядват

OFFNews 04 декември 2014 в 21:52 11376 14

Съжалявам, но така няма да стане. Абсолютно несериозно е. Гласуването, с което да съборим искането на ГЕРБ за премахване на данъчни облекчения на хора на минимална заплата, не мина с един глас. Такава възможност се удава веднъж в година, алармира в личния си Facebook профил червеният депутат Георги Кадиев.

"Правиш политика, защитаваш интереса на 890 000 българи с мизерни доходи (272 000 на минимална заплата и 620 000 - сезонна заетост), печелиш в една политическа битка над ГЕРБ, показваш сила, характер и идеи. 30 от 39 депутати на БСП бяха в залата... Има болни, има командировани. Но има и такива, които бяха на обяд... И няма какво да се сърдим на другите групи (от АБВ примерно един гласува с ГЕРБ, а двама ги нямаше), когато ние не сме си свършили нашата работа. Един-единствен глас!" - коментира социалистът.

В политиката е така. Понякога един глас определя съдбата на стотици хиляди. Всеки от тези 890 000 души загуби облекчение от 36 лева на месец. И какво като му дадеш 5 лева на месец за трите му деца ? Дори двама от ГЕРБ ни подкрепиха. Цецка Цачева от трибуната се изненада, че съм ги "обърнал". Красимир Велчев ми каза, че ще имат парична глоба. Изразих готовност да им я възстановя, дано все така да гласуват... Съжалявам искрено и от сърце. Имахме възможност да постигнем нещо хубаво. Пропиляхме я. - завършва Георги Кадиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!