Иван Иванов напусна ръководството на ДСБ

OFFNews 29 ноември 2014 в 16:35 6540 0

Иван Иванов

Иван Иванов се оттегли от днес от Националното ръководство на Демократи за силна България.

Оставам редови член на Софийската организация, обяви Иванов в социалните мрежи, докато в НДК тече Национално събрание на ДСБ. 

"Съхранявам принципите, които съм носил и са ме ръководили през годините, в живота и в политиката. Пожелавам на ръководителите на Демократи за силна България да носят винаги в себе си програмата, заради която влизат в управлението на държавата. Нека не позволят да бъдат поведени по път, който не води към Храма", уточни Иванов.

По думите му най-големият риск за един политик, редом с други рискове, е да разруши доверието на хората, които с много надежда са го избрали да защитава техните принципи и позиции.

"Всяко отстъпление от заложените реформи и политики ще има фатални последици за общността от членове, симпатизанти и избиратели на Демократи за силна България, партията, която с толкова вдъхновение създадохме преди 10 години", коментира още Иванов.

По-рано днес създателят на ДСБ Иван Костов обяви чрез профила си във Фейсбук, че ДСБ е опряла границата на саморазрушаването си и той остава с ДСБ само като гражданин.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови