Quantcast

Ирена Кръстева в подписка на комунисти в ЦИК, Огнян Донев - на националисти

OFFNews Последна промяна на 15 април 2014 в 13:17 8114 3

Името и ЕГН-то на бизнесмена и председател на КРИБ Огнян Донев са включени в подписката на Българска национално патриотична партия, показа справка в сайта на ЦИК.

Ирена Кръстева – издателят на вестниците „Телеграф“, „Монитор“ и „Политика“, също е сред популярните имена в подписките за регистрация на партии и коалиции за предстоящите евроизбори. Името й фигурира в подписката за регистрация на Съюза на комунистите в България.

В същата подписка са попаднали и социолозите Андрей Райчев и Кънчо Стойчев.

Любопитен детайл е и присъствието на Йордан Бонев – съдружникът на Бисер Миланов Петното в подписките. Данните му са в подписката на партия „Зелените“. 

Лично пред мен се подписа, говорихме почти половин час, дори после съобщих във Фейсбук, че Йордан Бонев се е подписал в подкрепа на „Зелените“ - това каза пред OFFNews.bg Антони де ла Реа. Антони Де ла Реа е събирал подписи в подкрепа на партията.

Първата вълна отцепници от ГЕРБ – Емил Димитров (известен с прякора Емо Фаса) и бившият земеделски миминстър Мирослав Найденов пък са се подписали по два пъти в подписката за партията си БАСТА. Името на Димитров фигурира на 517 и 740 страница в нея, а на Найденов – на 33 и 740 стр.

Проблемите в подписките станаха явни вчера, когато стотици граждани се оплакаха, че са били "подписани" без тяхно знание в полза на различни партии.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.04 2014 в 18:49

Случаят с подписа на г-н Бонев не е измама, човек мина и се подписа, още тогава писах по темата във Фейсбук. Ето линк:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10202384805639543&id=1174991425&comment_id=6516934¬if_t=like

15.04 2014 в 14:37

Както всичко останало в БГ - пълен хаос, безхаберие и управленска некадърност на всички нива, от обикновения чиновник до премиер-министърът Олигархски! И после защо има мъртви души в избирателните списъци, откраднати самоличности, откраднати пари по банкови сметки, откраднати недвижими имоти от нищо неподозиращи собственици и т.н. и т.н.!

15.04 2014 в 14:04

Ами минал е покрай щанда в подлеза на СУ Бонев и се е подписал..можете да си го попитате... то као си събираш подписите човек по човек... не ги познаваш всички, но всеки подпис ти е важен...то не е като да преписваш от регистрите....