Или Попова, или Плевнелиев - един ще отпадне от листата на ГЕРБ

OFFNews 26 февруари 2016 в 21:11 10076 29

Снимка president.bg

ГЕРБ ще разчита на едно обновление, защото можем да покажем и по-добра кандидатпрезидентска двойка, заяви пред БНТ заместник-председателят на партията Цветан Цветанов.

Нуждаем се от двойка, която може да бъде един отбор и да бъде част от отбора на ГЕРБ, да бъде част от отбора на България, защото когато бъде избран кмет, президент или народен представител, той трябва да работи за всички избиратели, които са в дадено населено място, и за България като цяло, каза Цветанов.

Президентската двойка, която ще издигне ГЕРБ, ще бъде печелившата, защото имаме най-добре структурирана партия, твърди още той.

Аз не смятам, че когато бъде избран един президент или една президентска двойка, трябва винаги да ги оприличаваме с дадена партия. И смятам, че всички президенти, които са били досега, трябва да изразим своето уважение към тях, защото когато те са ставали президенти, те са били президенти на всички българи - и това, че е имало някъде политически противопоставяния по никакъв начин не ги прави, че те не са работили за България, и че не са били президентите на България, каза Цветан Цветанов.

От 2001 година, когато премиерът беше в качеството си на главен секретар, винаги е имало определени заплахи за неговия живот и смятам, че той никога не иска да се говори по тази тема. За мен по-важно е, че сега, когато приехме Закона за НСО, вече има регламент, с който специална комисия съгласно закона може да се събере, да обсъди цялата постъпила информация от директорите на специалните служби, които са членове на тази комисия и да вземат съответното решение, с което да могат да гарантират сигурността на всеки един застрашен политик или определен друг човек, коментира заместник-председателят на ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!