Quantcast

На президентския вот може да видим Слави срещу Бойко

OFFNews Последна промяна на 19 февруари 2016 в 09:34 8373 10

Снимка БГНЕС

На президентския двубой по-скоро можем да видим Бойко Борисов срещу Слави Трифонов, отколкото Луна или Жорж Ганчев.

Това прогнозира Любен Дилов-син по бТВ. „За Слави не знам, но за Бойко усещам, че почти няма друг ход. Ако иска да изведе до успешен трети мандат ГЕРБ, избори 2 в 1, тоест повеждането от „Дондуков” 1 към „Дондуков” 2 е единственото нещо, което му го гарантира със сигурност.

„А Слави, както се е засилил, не знаем кога ще спре”, заяви Дилов.

Писателят и литературен критик Михаил Неделчев прогнозира голяма динамика на предстоящия президентски вот. Ще се явят много кандидати, допълни той.

Любен Дилов-син разказа и история преди знаменитото предаването от 17 ноември 1996-а „Пътнико виден, пътнико off”.

„Преди него имаше един много унизителен момент, в който със Слави поехме тържествено обещание пред една тайна група в БСП, т. нар. „русенска група”, че ако ни върнат на екран, вече само битов хумор, никакъв политически. Слави даже казваше: Аз спъвам Зуека, Зуека пада и всички се смеят. Само с това ще се занимаваме”. И Токаджиев пое ангажимент, че ще ни пусне след това обещание. След като излезе „Пътнико виден, пътнико off”, което беше супер скандал, той седеше, гледаше ни като ирландски сетер и казваше: Сега как ще погледна партията в очите”, каза Дилов-син.

През 1997-ма „Каналето" участва в протестите срещу управлението на Жан Виденов, спомня си тогавашният шеф на правния отдел на БНТ Радомир Чолаков.

„До 1996-а всички събития в държавата започваха, след като по телевизията се появеше син бланк и се пускаше песента “Let it be”. Започнеше ли да звучи, значи нещо в държавата започва да се случва”, посочи той.

През 1995-а по Канал 1 стартира продължението на Ку-Ку - „Каналето". От средата на 1996-а предаването е продуцирано от Слави Трифонов, Камен Воденичаров и Любен Дилов-син.

„Има една интересна история със Слави Трифонов. Заради която ние с него и досега не си говорим, за което съжалявам. След като БНТ започна да излъчва синия бланк, това в държавата означаваше тотално информационно затъмнение. И се излъчваха само външните продукции. Тогава на 18 или на 22 февруари трябваше да бъде излъчено предаването „Каналето”, което тогава се продуцираше от Слави и Камен. А между нас казано - ръководството на БНТ не искаше въобще да се излъчи. И беше голяма драма, защото беше ясно Слави какво е в състояние да направи”, разказа Чолаков.

Вместо по телевизията „Каналето” е на улицата.

„Пееше се „Стани, стани, юнак балкански”. Всички възрожденски революционни песни бяха извадени от праха. Тя не е била революция на Слави. Имаше огромно обществено недоволство. Имаше глад, криза, левът пропадаше. Въобще не е сравнима ситуацията със сегашната. Слави или други такива личности просто изразяваха общественото недоволство”, каза Чолаков.

20 години по-късно Слави Трифонов и екипът му отново са в акция и внесоха в парламента над 670 хиляди подписа на граждани с искане за референдум. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.02 2016 в 12:35

Цитат:..."А Слави, както се е засилил, не знаем кога ще спре"...
Свлачище и курва като тръгнат, нямат спиране...

21.02 2016 в 12:35

Цитат:..."А Слави, както се е засилил, не знаем кога ще спре"...
Свлачище и курва като тръгнат, нямат спиране...

19.02 2016 в 13:36

Ах как ми се ще да гледам един президентски мач боци срещу Ахмед Догад!

19.02 2016 в 12:39

Фъфльо изфъли и той нещо, "може да видим Слави срещу Бойко"- може, а може и гоце срещу боце и жожи срещу витко и КОЙ ли не още срещу някой си от политическия "елит", на територията на червената мафия маймуняци с червени задници колкото щеш, кремълските чорбаджии все ще се спрат на някои продажни помияри, а иначе на раята и е през онази работа КОЙ червен боклук ще е президент, премиер или какъвто и да било "управник" в червената кочина.

19.02 2016 в 11:36

Умствен пелтек и орален запъртък.
Щом плейбоя на онанистичната партия изплува нещата ще се сговнят ужастно.

19.02 2016 в 11:32

За мен, името Любен Дилов е свързано с полет на въображението и мисълта, ръка, протегната през поколенията за малки и големи. Извинете, говоря за писателя, а този плешивец с очилцата кой е точно?

19.02 2016 в 11:22

Аха а Първанов срещу Кънев няма ли да има?

19.02 2016 в 10:20

Мммм, много анал-лизатори ще ни облъчват тези месеци. Спирам да си купувам билети за Сатиричния Театър , както и за филми със сатирично-фантастичен характер.

19.02 2016 в 10:10

Тоя пък лалугер кога нещо е познал. Смешник.

19.02 2016 в 09:44

Поредната доза глупости от лишените от мисъл ана-лизатори.

За какво му е на Бойко да захвърли изпълнителната власт и да се кандидатира за президент? Президентската кандидатура е за лекета като роско и кънев, които наистина нямат избор.

Бойко ще гони победа в парламента и ново премиерско място, защото порциите се разпределят от кабинета.