Quantcast

Яне Янев пратил СМС-а на Борисов

Човек от ВСС информирал съветника на премиера, но той крие името му

OFFNews Последна промяна на 16 януари 2016 в 10:51 9079 38

Яне Янев пратил СМС-а на Борисов

Яне Янев е изпратил смс-а, който премиерът Бойко Борисов по-късно препратил на председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов, съобщава в. "Струма", като се позовава на лидера на РЗС.

„Да, аз изпратих SMS-а. Като съветник на г-н Борисов съм длъжен да го информирам за случващото се около него. Това съобщение съм го изпрати като форма на превенция, знаете откога съм радетел за конституционна и съдебна реформа, и няма нищо чудно, че една от темите, с които се занимавам, е съдебната система. Като съветник на господин премиера държа да е наясно какво се случва в системата, защото в крайна сметка отговорността за съдебната реформа е на правителството“, каза Яне Янев.

Пред Нова Янев каза, че информаторът му не е член на ВСС. Той отказа да посочи името на човека, който го държи в течение с процесите във ВСС, защото имало опасност той да бъде репресиран.

Текстът на съобщението, който Лозан Панов оповести на заседание на Висшия съдебен съвет, гласи: "Лозан Панов отново предложи да ви викаме във ВСС по записите с двете каки. Не го приехме". След като Панов оповести съобщението пред медиите, Борисов скоростно се появи на заседанието на съвета, като обвини председателя на ВКС в политическа намеса. 

Ден по-късно от партията на Яне Янев с декларация осъдиха поведението на Панов. Въпреки, че Янев, който е съветник на Борисов по въпросите за корупцията, първоначално защитаваше Панов, сега вече е на мнение, че председателят на ВКС "стреля по Борисов като наемник на Радан Кънев и Христо Иванов".  

Премиерът Бойко Борисов твърдеше, че негов сътрудник го уведомил за това как върви заседанието на ВСС. Той отказа няколко пъти да посочи кой е човекът, пратил му смс-а. От него става ясно, че това е човек, който има право на глас във ВСС. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.01 2016 в 00:54

Янето се натиска за предсрочно ранно пенсиониране с генералска пенсия, защото аналния му отвор се бил вече безвъзвратно амортизирал от многократните употреби и вече не можел да служи по предназанчение "на родината"! Пък и с тия икономии на вазелина почвал да пуши (дими с характерната си миризма) още преди да влезе в употреба!

16.01 2016 в 23:16

Вече няма значение кой на кого какво е пратил. Минахме границата и сега кое е истина и лъжа вече няма значение. Така или иначе никой не вярва на никого. А така стадото няма да оцелее, когато някой наистина види вълка и иска да извика помощ. Това е поражението от този водевил.

16.01 2016 в 21:04

Гафовете (на Борисов) са като лай.ото - колкото повече ги замазваш, толкова по-силно се разсмърдяват...

16.01 2016 в 19:23

Димитър Узунов естествено нали Янето го предложи за ВСС

16.01 2016 в 18:15

А на яне кой му ге снесал секретна информация?

16.01 2016 в 17:45

Забележително е ,че гербарските тролове пишат ужасно неграмотно!...Също ,като тяхната "велика личност"...

16.01 2016 в 17:37

Яне е същият слуга на ДС ,като 100 килограмовия си началник!А Радан си намери мястото,там където трябваше да бъде от самото начало-на истинска дясна опозиция на фалшификата герб...Най-после разбра,че с мафиотите гербари реформи не може да се правят!По-добре късно отколкото никога...Така се трупа опит в мръсната политика на България!

16.01 2016 в 16:50

Яне преживя същия катарзис като Радан!:))

Единият щеше да уволнява Боко, другият- да му чупи пръстите, накрая и двамата се преклониха пред великата личност и неговата воля!:))

16.01 2016 в 16:48

и всички до 1 сте компреметирани! Изчезвайте за ЮАР или влизайте групово в затвора, нещастници!

16.01 2016 в 16:33

"Всички мисеха, че е педераст, а тойсе оказа курва."