"И с този английски Бареков е 10 милиона пъти по-ефективен от другите"

ОFFNews 26 април 2015 в 19:32 4751 13

Мария Календерска

"Бареков, с този английски, докара за България 10 млн. лева - за Мизия, след като разясни ситуацията на Барозу. Да сте чули друг евродепутат да има такъв коефициент на полезно действие. Той е 10 милиона пъти по-ефективен от всеки друг евродепутат."

Това заяви в ефира на Нова телевизия Мария Календерска, жената до Николай Бареков. 

Тя допълни, че в медиите няма свобода, защото, ако Бареков тръгнел по вода, медиите щели да кажат -"Този глупак защо не се научи да плува?". 

Всички, като Росен Петров, например, предадоха и Слави, и Бареков, и кого ли не. А Мартин Иванов (б.р. - Мартин Данона - последният верен на Бареков депутат) е човек с изграден бизнес и няма нужда от нищо друго. Ето защо го уважавам, заради лоялността му, коментира половинката на Бареков във връзка с оредяването на редиците на ББЦ в парламента. 

Половинката на еводепутата отново повдигна въпроса, че групата на БДЦ била на заплата при Ковачки. Членовете й започнали да гласуват с управляващите, а скоро след това той е получил лиценз за "Бобовдол". Тя се възмути, че някои от тези хора сега правели трета партия само за 13 месеца.

Според нея обаче в ББЦ имало още живот, а и нямало много алтернативи за кого да се гласува. 

В тази връзка Календерска разкритикува Радан Кънев, че преди да влезе във властта е обещавал, че Борисов повече няма да бъде премиер, а след това бързо се бил завъртял и е закрепил сегашния кабинет. 

По думите й, ако Цветан Василев реши да каже истината кои партии е финансирал, щели да излязат съвършено други хора от Николай Бареков. Тя обаче отказ да назове конкретни имена. 

Календерска каза още, че възможността да бъде спряна субсидията на партия ББЦ е "абсолютна политическа поръчка", защото това е единствената партия в сегашния парламент, която не е в управлението.

По думите й, тя и Бареков все още обитават „спорната къща”, за която се твърди, че ББЦ плаща колосален наем.

"Не съм чувала да е запорирана къщата. Доколкото знам тече производство между фирмата, от която сме я наели и е собственик на имота, и НАП. Няма проблем НАП да проверят всичко. Нека да проверяват от тук до края на света", заяви Календерска. 

"Николай е един изключителен мъж, с когото смятам да остарея, ако Бог така е решил. За една седмица за него се появиха четири афери. Ние не сме афиширали нашата връзка и не сме я набутвали на хората, не сме си правили пиар, защото сме смятали, че така е редно. Искрено желая на нашите врагове да им се случи да намерят, както ние сме намерили, своята половинка, своята сродна душа. Още съм влюбена в него", категорична е Мария Календерска.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!