И Радан Кънев е притеснен за местните избори

Ивайло Анев Последна промяна на 02 юли 2015 в 14:56 1286 4

Снимка Facebook/Радан Кънев

Съпредседателите на Реформаторския блок Найден Зеленогорски и Радан Кънев

Съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев има опасения за подготовката на Блока за местните избори, каквито изрази и друг лидер в РБ - Найден Зеленогорски (ДБГ).

Вчера Зеленогорски обяви, че ще подаде оставка като председател на предизборния щаб, ако до 25 юли Реформаторите не внесат единна регистрация за вота.

Според Кънев общата тревога при Реформаторите е, че преговорите на местните структури вървят твърде бавно. В същото време, ГЕРБ например са "великолепни" в това отношение, посочи синият лидер.

Той категорично отказа да коментира дали има напрежение в Реформаторския блок относно местните избори, защото това бил "път към ада".

"Много отдавна казах, че няма да коментирам коалиционни отношения публично. Не смятам, че това е правилен подход. Това е път към ада, който аз съм минавал вече два пъти като политик и няма да го мина трети път", заяви предпазливо лидерът на ДСБ.

Според него най-важният политически въпрос сега е свързан със съдебната реформа.

По-късно Кънев сподели снимка, на която той и Зеленогорски са седнали един до друг в пленарната зала. Текстът към нея гласи: "Добри са отношенията ни с Найден, и си говорим. Спокойствие и само спокойствие, казал Карлсон".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.07 2015 в 18:13

Още по-зле ще стане ако мафиотите от герб спечелят кметските места на всякъде ...Четете в "Di Welt"за главата на мафията в България...нещастен български народ,мафиотите и слугите на ДС го използват за трамплинче на изборите и той не се усеща как си избира мафиотите във властта...

02.07 2015 в 18:53

С Лилков, батка, КУР. За Трайчо също не ми се гласува, докато не си каже защо го уволни Боцко.

02.07 2015 в 16:57

Раданчо, Раданчо, на местните избори съвсем ще изпуснете въздуха!

02.07 2015 в 16:04

Ами стягайте се Овреме, че бай ви Местан вече е наточил ятагана, а перхидроленият пудел се е наредил на опашка, заедно с другаря Михаиу, пред сградата срещу парк-хотел Мацква и също точи лиги.....