Голям протест блокира София в неделя, кой го организира

Фейсбук група твърди, че този протест е менте, истинският е в понеделник

OFFNews Последна промяна на 13 ноември 2018 в 17:03 15767 5

Граждански форум "Промяна", представляван от Методи Бъчваров, е подал уведомление в СДВР, че в неделя, 18 ноември, се организира мирен национален протест и автошествие с мото "Смяна на системата".

Колони от автомобили от цялата страна ще блокират столицата, в 15 часа те ще се съберат на "Княз Александър I", ще слязат от колите и "ще упражним нашето задължение съгласно чл. 1, ал. 2 от Конституцията", пишат организаторите. Алинея 2 гласи: Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция. 

Събитието на столичния площад е с неопределен срок. 

Според фейсбук групата Национален протест срещу безобразията в България обаче този протест е фалшив, истинският ще бъде ден по-късно от 18,30 часа в София пред парламента. 

През 2013 г. граждански форум „Промяна“ изрази подкрепата си за правителството на Пламен Орешарски и разкритикува наложеното от президента тогава Росен Плевнелиев вето върху закона за актуализацията на бюджета. 

На 18-ти ГФ "Промяна" ще се бори за спиране на геноцида над българския народ, високите цени на горивата, тока, водата, абсурда в здравеопазването, образованието, данъка на автомобилите и др. 

На 19-ти от Национален протест срещу безобразията в България уверяват, че "барикадите буквално ще пламнат".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3006

5

ПО ОТНОШЕНИЕ ПРОТЕСТА ОБЯВЕН НА 18.11.2018 ОТ ГРАЖДАНСКИ ФОРУМ ПРОМЯНА С ПРЕДСТАВИТЕЛ МЕТОДИ БЪЧВАРОВ ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ОРГАНИЗАТОРИ НА ГРУПИ ОТ ГРАДОВЕТЕ, ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ В КОЛОНИ И ИЗЛЪЧАТ ПО ЕДИН ВОДАЧ С ПОСОЧЕН ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР ЗА ВРЪЗКА И СЪДЕЙСТВИЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА. ПОЛИЦИЯТА НЯМА ДА ВЪЗПРЕПЯДСТВА ДВИЖЕНИЕТО НА ОБОЗНАЧЕНИТЕ КОЛОНИ ЗА ПРОТЕСТА НАПРОТИВ ЩЕ ГИ ПАЗЯТ ОТ ПРОВОКАЦИИ!!! ДНЕС 14.11.2018 БЕШЕ ДОГОВОРЕНО В СДВР БЕЗПРЕПЯДСТВЕНО ДОПУСКАНЕ НА КОЛИТЕ ДО СТОЛИЦАТА КАТО УВЕДОМЯВАМ, ЧЕ ПРОТЕСТА КОЙТО Е ОБЯВЕН ЗА 19.11.2018 ИМАМЕ НОВИНИ, ЧЕ СА ПРОВОКАТОРИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА МИРЕН ПРОТЕСТ ЦЕЛЯЩИ ДА ПРОВОКИРАТ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ЗА КОЕТО НИЕ ДЕКЛАРИРАМЕ, ЧЕ НИЕ НЕ СМЕ ЧАСТ ОТ ТАЗИ КОНСПИРАЦИЯ ЗА КРЪВОПРОЛИВАНЕ. НАЙ-МАЛКОТО НАРОДА КОЙТО ИЗТЪРПЯ ТОЛКОВА МИЗЕРИИ И ТОЛКОВА ГЕНОЦИД ТРЯБВА ОТНОВО ДА БЪДЕ ЖЕРТВА НА МАФИЯТА. ЗНАЕМ, ЧЕ НЯМА КАКВО ДА ГУБИМ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА, НО АЗ ВСЕ ПАК СЧИТАМ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИМ УДОВОЛСТВИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ ТАКА КАКТО ТЕ СЕ ЗАКАНИХА НАВРЕМЕТО, ЧЕ С КРЪВ СА ВЗЕЛИ ВЛАСТТА И С КРЪВ ЩЕ Я ДАДАТ. ПРИКАНВАМ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ДИСКРИМИНАЦИЯ ТУРЦИ, ЦИГАНИ, АРМЕНЦИ, ЕВРЕИ И ПРОЧИЕ В ИМЕТО НА НАРОД И ДЪРЖАВА ДА СИ ВЗЕМЕМ ВЛАСТТА В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА БЕЗ ДА ПРОЛЕЕМ КАПКА КРЪВ. КАКТО И АЗ МЕТОДИ БЪЧВАРОВ ЗАЯВЯВАМ НАЙ-ОТГОВОРНО НЕ СЪМ ПОДКРЕПЯЛ НИКОГА НИКОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ДЕЙСТВАЛО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ. ТАКА ЧЕ ВСЯКАКЪВ ВИД ЛЪЖИ ПО МОЙ АДРЕС С ЦЕЛ САБОТИРАНЕ НА ПРОТЕСТА ЩЕ БЪДА ПРИНУДЕН ДА СЕ СЕЗИРАМ ЗА КЛЕВЕТА И САБОТАЖ НА ПРОТЕСТА. АКО ТЕЗИ КОИТО СА ГО ПИСАЛИ ТОВА НЕЩО НЕ СА ОТ МАФИЯТА, ТО БИ ТРЯБВАЛО ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ ТУК НЯМА МОЙ И ТВОЙ ПРОТЕСТ, А ИМА НАШ ПРОТЕСТ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. УВЕДОМЯВАМ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ, ЧЕ ФЕЙСБУК МЕ Е БЛОКИРАЛ ПОРАДИ НАСТОЯЩИЯ ПРОТЕСТ И ПРЕДСТОИ ЖАЛБА СРЕЩУ ТЯХ ЗА НАЛАГАНЕ НА ЦЕНЗУРА, САБОТИРАНЕ И ДИСКРИМИНАЦИЯ.

7936

4

д-р Петроff

14.11 2018 в 09:54

Даааа, време е да изпълзят Петното, Лекето и другите демократи. Бареков се е стаил, но очаквайте включване. Болен също, но срещу Лукоил е малко неудобо...за сега. КУРнелия се самовдъхновява, а президента прави каквото може и тихо вреди на всички

2300

3

квазимодо

14.11 2018 в 08:24

Всички червени мухоморки - на площада- урааааааа.
 
X