ГЕРБ: Станишев ляга и става с Борисов в устата

OFFNews 10 март 2014 в 15:18 4971 10

Ивайло Московски

Снимка БГНЕС

"Извадете за последните няколко години всички интервюта на г-н Станишев. Без значение какъв въпрос му се задава, втората му реплика е - ама вие знаете ли Борисов. (...) Станишев ляга и става с Борисов в устата."

С тези думи бившият транспортен министър Ивайло Московски коментира констатациите, които лидерът на БСП Сергей Станишев направи на срещата на властта с медиите. По повод самия форум Московски заяви:

"Наблюдавахме лицемерна PR акция. Медиите бяха поканени на обяд, на който нямаше храна. 2/3 от времето управляващите използваха, за да се саморекламират."

Речите на партийните лидери - Станишев и Местан, и премиера Орешарски бившият министър окачестви като "обещания за светлото комунистическо бъдеще".

Според бившия министър по еврофондовете Томислав Дончев днешната среща е била стартът на предизборната кампания за БСП и ДПС.

"Безспорно пикът на предизборната кампания сигурно ще бъдат великденските бонуси. Не, че има нещо лошо в това да се дават средства на най-нуждаещите се, но при всички случаи съвпадението между евроизборите и великденските плащания, няма как да не ни направи впечатление", посочи Дончев.

Евродепутатът Мария Габриел пък изложи притесненията си за съдбата на Сметната палата, след като миналата седмица на първо четене бе приет нов ресорен закон, който ще смени ръководството на институцията.

Според Габриел основната идея на управляващите е да превърнат Сметната палата в политически орган, за да бъде подчинен.

"Загубата на репутация на една или друга българска институция в Брюксел винаги е тежка и с последици. Най-тежко е обаче, когато един контролен орган загуби репутация", допълни по темата Томислав Дончев, който ще води листата на ГЕРБ за евровота.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!