"ГЕРБ предаде Реформаторския блок"

Нели Чолашка Последна промяна на 12 март 2015 в 13:37 7010 22

Георги Кадиев

"Сцена от действителния живот в парламента: ГЕРБ и РБ се договарят Радан Кънев да е председател на парл. комисия за КТБ. Правят го вторник следобяд на нещо като обща сбирка. В сряда ГЕРБ неочаквано и без предупреждение предлагат Деси Атанасова. Очевидно няКОЙ им е казал.

РБ в шок, Радан се е покрил. Мартин Димитров пита Цветанов какво става. Той вдига рамене, макар че добре знае.

Предателството е извършено. Mission completed".

Така депутатът от БСП Георги Кадиев коментира вчерашния избор на председател на парламентарната комисия за КТБ в профила си във Facebook. Изненадващо я оглави бившият здравен министър Десислава Атанасова, сега депутат от ГЕРБ, а не съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев, за което е имало принципно съгласие между РБ и ГЕРБ.

В кулоарите на парламента днес Радан Кънев коментира, че няма за какво де се сърди на ГЕРБ и обясни:

"Имаше по принцип разговор между всички парламентарни групи комисията да бъде председателствана от РБ с принципния мотив, че ние сме били най-остри по темата и с най много информация, разкрита публично от нас. Вярвам, че колегата Атанасова (Десислава Атанасова от ГЕРБ) е подходящ човек, така че ще работим, нищо необичайно".

Кадиев коментира вчерашното гласуване отново чрез Фейсбук с думите:

"Днес издигате Радан Кънев за председател на парламентарна комисия за КТБ. При гласуването в залата сте 13 депутати (!) от 23. Ние, гадни комуняги, ви даваме цели 17 гласа! Самият Радан го няма, за да гласува за себе си...

Е, как няма ГЕРБ да ви измами? Как няма да си избере Деси Атанасова?

Волен ви го каза днес- мислите си, че имате министър на вътрешните работи... Ще ви измамят пак и ГЕРБ ще обере всичко.

Така че, на себе си се сърдете.

Ваш,

ГК"

След този коментар социалистът поздравява Реформаторите с "People are strange" на The Doors.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.03 2015 в 22:12

Кадиев, нещо се въргаляш в чужда локва! Болшевиките в две неща сте ненадминати - интригите и приятелския огън! Последната година не беше лесна за теб и явно пуснатият език при оная целувка на Орлов мост, още ви е в гърлото. Без резки движения, че както се давите, от ДПС може да ви изненадат и отзад! Не можете да преживеете, че Борисов от трибуната на парламента вика на реформаторите, че ги обича и това е! На Корнелия на първия ред й трепери брадичката, а и Миков е леко просълзен, ама то при пияндедата го има тоя постоянен ефект. Сняг, преспи, паднали стълбове, нема ток и веднага изневери, предателства и края на света. Стегни се! Днес Овчаров ви каза, че тия 120 години занапред не били хич сигурни, та не знам за чий шлифер ще се хванете!

12.03 2015 в 20:51

Същински червеногуши лешояди. Това ли е големия план "да скараме коалицията"? XD XD

12.03 2015 в 19:43

giotwer...И КАКВО СИ СЕ РАЗЛИГАВИЛ КАТО СТАРА МОМА ЗА КУР ЗА ТУЙ СМЕШНО НИЩОЖЕСТВО КАДИЕВ - "ОПАШКАТА НА ГУЩЕРА"?!!?
ГЬОТФЕРЕН МИРИЗЛИВ, ЧЕ И МНЕНИЕ Doors има:))))))
Сельо Кадиев що не праща поздрави с "Я сум Мара пурламата футката ми е космата" или "С бели рози закичи си на "Москвича" теглича" ?!?!
Всякой ляв дурляк реве срещу Запада, ама все за Запада лигите му текат, да та шибат манафите гьотчия миризлив болшевишки!

12.03 2015 в 19:34

giotwer, УРУСПИЙО МИРИЗЛИВА, ХАКАМ ГО В ГЪЗА ЛАЙНЯСАН НА МАЙКА ТИ И ПОСЛЕ ТИ ГО ПОДАВАМ В УСТАТА ЖАБЕШКА!!

ПУКА МИ ЧЕ МИ ДРЕМЕ ЗА БОРИСОВ, КЛОУНСКИЯ БЕЗГРЪБНАЧЕН ГЕРБ И ГНОЙНИТЕ РЕФОРМАТОРСКИ ПЪПКИ С КОИТО СЕ Е ОПЪПЧИЛ!
ДРЕМЕ МИ НА КУРА МИ ЗА ПРОВИСНАЛАТА СПИХНАТА МОРАВА ДУДА НА ПРЪМОВИЦА КОЛКОТО И ЗА КУРВЕНСКИЯ ГЪЗ НА МАЙКА ТИ, ГЬОТФЕРЕН БОЛНАВ. А НАЙ НЕ МИ ПУКА ОТ ЧЕРВЕНО КАФЯВИТЕ ПЕДЕРАСЧЕТА КАТО ТЕБ, ДЕТО СА СЕ ОГЪЗИЛИ НА РЯЗАНАТА ИСЛЯМСКА БУРГИЯ, ГОВНЬО!

12.03 2015 в 19:25

Радвам се, че г-н Кадиев получи "оргазъм"!

12.03 2015 в 17:30

До къде я докарахме - да се кефим,че Мутрата ще продължи да бъде премиер.Може би дори той се срамува от това,че ако се кандитатира за президент ще го изберат.Като премиер има повече екшън - тенисче,футболче,банкянски раздумки,а като президент - скука-от време на време - Меркел или някой друг "интелектуал",важното е на "мат'ряла" да му дадем "леба и боба",х*я отдавна го е поел толкова дълбоко,та чак е забравил какво е.

12.03 2015 в 17:08

Не знам Кадиев, ама според последните прогнози, ако изборите бяха днес, ГЕРБ и РБ правят самостоятелно мнозинство, така че не ги мисли много кой, кого бил измамил.

12.03 2015 в 17:05

Комунист нормален няма! Това са взаимно изключващи се неща!

12.03 2015 в 16:31

Да разбирам че Кадиев вече е станал посредник м/у ГЕРБ и РБ?След като е толкова информиран по темата кой какво си говори и какво решава м/у двете партии.Ами да го поканят в РБ да им стане поне депутат.Може и да се съгласи,знае ли човек :)))))

12.03 2015 в 16:05

Единственото смислено в цялото писание е песента на Doors.