Европейският крайнодесен алианс не иска "Атака"

OFFNews Последна промяна на 21 ноември 2013 в 08:41 9146 22

Марин Льо Пен
Марин Льо Пен

 

Лидерът на френския крайнодесен Национален фронт Марин льо Пен отказва сътрудничество с "Атака" за европейските избори през май догодина, за да не навреди на новия си политически образ, който си изгражда.

Това съобщи в. "СЕГА", като се позова на заместника по кадровите въпроси на Льо Пен - Луи Алио в кореспонденция от Париж. По думите му "Атака" няма да бъде допусната в планирания европейски крайнодесен алианс, защото "трябва да има харта за добро поведение на партиите в алианса".

 Тази ненаписана харта противоречи на поведението на расистки и антисемитски партии като унгарската "Йобик" и българската "Атака", смята заместникът на Мари льо Пен.

В последните сондажи Националният фронт се класира на първо място сред френските партии, след като изостави ксенофобската си риторика. Марин льо Пен се надява да спечели поне 30% на местните избори във Франция през март 2014 г. и поне 20-25 депутатски места на изборите за Европейски парламент. В момента Националният фронт има само трима евродепутати. В новия Европарламент той ще се опита да състави група от поне 50 депутати от седем страни, като си сътрудничи и с холандците, но всяко сближаване с партии като "Йобик" и "Атака" няма да е възможно, защото те се държат като военизирани формирования, посочва още в. "СЕГА".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.11 2013 в 12:43

С това "френските" и "холандските" "националисти" доказаха,че въсщност са еврейски лайномети овити в целофан,носещ името "национализъм"!!! Ясно си пролича,че тяхната мисия е не да сплотяват европеските,арийски народи срещу общият враг - интернационалният еврейски капитал,а да рзцепват народите и национализма!!!! Врагът е пуснал пипалата си там където това най-малко се очаква да стане,но за съжалние това е факт! Е,ние истинските европейци ще се приборим и с това,няма да се предадем,защото знаем методите на врага! Лошото е хората които имат по-малка представа за техният начин на действие, е че ще се подведат!

23.11 2013 в 16:34

абе гларус, я бегай да лижеш полякини за кутийка нивеа както си ви е обичаят там.

21.11 2013 в 20:52

Споко, европейските не приемат атака, но затова пък ще я приемат руските националисти. Все пак, от толкова години работи за защита на руските интереси.

21.11 2013 в 19:32

Точно така, болшевишки лява, за азиатски тип диктатура, не само срещу свободите, но и срещу българите (които както всички хора по-света не обичат диктатурите).

21.11 2013 в 17:37

и Местан-Доган разбираа се

21.11 2013 в 17:21

Като измрем ние "десните", що ще ручате вие "левите"?

21.11 2013 в 14:47

Предсмъртното писмо на Левски. Скрито, от Стамболов, Радославов, Фердинанд, Буров, Живков, Луканов, Костов, Бриго Аспарухов... Скрито в името на олигархията, и буржоазната диктатура.


Байовци,

Ето, че паднах в ръцете на враговете и ще напусна пътя на борбата преди да сме видели края на нашите въжделения. Но с моята кончина не свършва пътят, който трябва да извървите, така щото да не изгубят смисъл усилията ни. Моята смърт не ще да спре бъдещето ни освобождение, нито трябва да скове сърцата и душите ви. Знайте, че борбата за освобождението ни ще погълне в жертвения си олтар много от вас, но още повече ще погълне борбата след освобождението ни.

Внимавайте, в народната работа няма шега, освобождението ни трябва да бъде плод на нашите задружни усилия. Вие, които ви грабят, безчестят и лъжат днешните ни управници, не мислете, че работата ни свършва с едното освобождение.Не тя с това започва. Нашето драгоценно отечество, ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи. Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана.

Вярно е, че ние нямаме хора подготвени, но поне имаме хора честни и родолюбиви, които няма да се поколебаят да положат живота си за въздигането на държавата ни. Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си. Те няма да се поколебаят да посегнат към властта, а вие ще трябва да ги възпрете и да им поискате сметка, кой с какво е помогнал за освобождението ни, и давал ли е пари или казвал нека да стане па тогава. На такива аз съм им писал и преди". Днес е момента да си купите живот, които сега се продава, утре не и милиони да давате". Та тези, които покажат разписките с печата на Централния комитет, те нека живеят свободно в отечеството ни, а другите презрете и отсечете алчните им ръце желаещи властта само за да ви грабят.

За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.

За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни. За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.Това е което исках да ви кажа, надявайки се, че ще доведете борбата до край.Бъдете силни братя и не щадете силите ,нито кръвта си, защото Отечеството ни няма да припише заслугите ви другиму, нито пък ще позволи да потънат в забвение. И не забравяйте -Аз неведнъж съм ви казвал: " Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби". Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме.
Васил Левски, 1873 г.


БКП много са се възмутили от маоизма и пражката пролет, и са решили да оплюят социализма, и да станат буржоазна олигархия. Оруел е предсказал това. Мао доразвива тази идея и стига до извода, според който в преходния период между събарянето на капитализма и окончателното въвеждане на комунистическото общество именно комунистическата партия и нейните кадри, функционери започват да играят ролята на буржоазия, която има интерес от възстановяване на капиталистическото общество.


СМЪРТ ЗА ДЕСНИТЕ, СМЪРТ, СМЪРТ!

21.11 2013 в 14:16

Какво се пенявите? Това не е верно! :D :D :D

21.11 2013 в 12:13

Функцията на една БЪЛГАРСКА националистическа формация е преди всчко да е БЪЛГАРСКА. Независимо дали тази формация се именува "Атака" или не.
Това означава - тази БЪЛГАРСКА националистическа формация да защитава единствено БЪЛГАРСКИТЕ интереси и нищо друго.
Не френските, не англосаксонските, не каквито да са други НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ интереси, а само и еднствено БЪЛГАРСКИТЕ интереси.
Няма никакви причини БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА организация да търси признание или съдействие под каквато и да е форма от чуждестранни националистически организации, само заради това, че са националистически, особено ако ТЕ водят АНТИБЪЛГАРСКА политика.
Така, че Льопенките и разните други пенки да считат, че са получили от нас пълното право да правят, като вятъра.
Нито един Български националист не се интересува, какви ги дъвчат в техните си държави техните националисти.
Добронамерено отношение чуждестранни политици и формирования отстрана на Български националисти ще получат, само когато действията им пряко или опосредствено обслужват и националните интереси на България.
Толкоз.

21.11 2013 в 10:52

след като се издъни като троянски кон на русия ,путин му спира финансирането и единственото решение са сирия и северна корея ..