"Атака" тръгва към Сирия за среща с Асад

OFFNews Последна промяна на 20 ноември 2013 в 22:20 8614 42

Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС
Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС

 

Депутати от "Атака" ще посетят Сирия на 7 декември. Мисля, че в делегацията ще участват и хора от групата в българския парламент за приятелство между България и Сирия.

Това съобщи на излизане от Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Делегацията ще бъде посрещната на държавно ниво. Делегацията ще води председателят на групата за приятелство със Сирия – депутатът от БСП Страхил Ангелов, твърди Сидеров.

Екип на телевизия "Алфа" – партийната медия на „Атака“, също ще пътува до Сирия.

Надявам се да има и среща с президента Асад. Това ще бъде официална среща между български политици и сирийското ръководство, допълни лидерът на "Атака".

Аз смятам, че се изкривява информацията за Сирия  - законното управление на Сирия в лицето на президента Асад се представя като едва ли не някакво узурпаторско управление, каза още Волен Сидеров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.11 2013 в 01:05

100% прав.

21.11 2013 в 13:58

А дано, ама надали.

21.11 2013 в 13:57

Нищо не си разбрал, недо... .България не е хора, а държава - родната ми страна. Хубава, лоша - такава е и се пише с главна буква. Колкото до опитите да ме обидиш - сори Леонардо - не може да ме обиди нещо, което не е ходило достатъчно на училище и не знае своя род и език. Да не си нещо афро- или австралобългарин? Просто се скрий.

21.11 2013 в 13:43

Аха, така е , но НАБУКО (въпреки че е май-кух проект, като "Междузвездни войни"), беше подписан от автономното правителство на кюрдите. В същност при всекидневни атентати и размирици в Ирак, някой да е чул нещо такова да се случва в кюрденстански Ирак, говори се че в КЮРДЕСТАН (трябва да се свиква че ще има такава държава) инвестициите вече надвишават тези в Дубай.

21.11 2013 в 13:38

Поне ще имаме информация от първа ръка,а не от изкривена на принципа на счупения телефон, минала през 1000 медии.

21.11 2013 в 13:35

А опозицията е "чудна", момчето ми!

21.11 2013 в 12:43

Аз викам, Сидеров да си вземе масата, на път за бърлогата на звяра Есад. Но да я подсили със кевлар, че като му за трополят снарядите му по главата, няма да има преторианска гвардия която да го пази. А попаднат ли такива изчадия като него в ръцете на бойците от Фронта Нусра, няма милост тогава за тях, а им режат главите направо. Така че пожелавам му на сидера. Да се върне от Сирия с една глава по нисък, в дървен костюм.

21.11 2013 в 12:41

Сирийските патриоти, които защитават Родината си от кланетата, устройвани от ислямистите терористи-канибали, заслужават всестранна подръжка, особено отстрана на народи, имали нещастието да изживеят вековно робство и геноцид и имащи горчив "опит" от ислямския поробител.
Сирийската армия е тази, която ЕДИНСТВЕНА в момента поема врху себеси ударът на ислямистките режими, като се почне от Турция и се стигне до Катар, които финансират и обучават "Джебхат ан-Нусра", "ССА" и "Батальоните на ислямска държава Ирак и Левант" - основните съставки на ислямския джихад в този регион. Само преди месец ислямистите заклаха двайсет християни от древното арамейско селище Маалуля, а преди седмица заклаха четири християнски свещенници и опожариха няколо църкви в Сирия.
Предишния външен министър от Боковото правителство комунярското ченгесарско семе - Николай Младенов официално събираше водачите на ислямските главорези на срещи координация на наша територия.
Затова го изритахме тоя национален предател, заедно с останалите тъпаци на Боко.
И за заслуги Банк-ки Мун светкавично му намери на тоя безродник топло местенце на поредставител на ООН в Ирак. Там го пратиха за заслугите му към ислямистките тежнения на полумесеца, съвпадащи с тактиката на САЩ за ислямизиране на Европа.
Местата за безродници и интернационалисти в Българското управления ще стават все по-малко.
Няма да допуснем България да става ислямски форпост, както Брюксел, Париж и Лондон.

21.11 2013 в 12:37

Защо бе, дразнили те че пиша българия с малка буква. Ами малки хора, с малки букви се пишат, а не с главни. И как няма да си го предпочиташ есадестият убиец. Нали сте си от едно котило котени, а именно от комунистическото котило. Как няма психопати да се сдушват с други психопати.

21.11 2013 в 11:46

Ами като му отказа французойката? От Сирия - направо в Северна Корея.