Ева Паунова: С цифрова революция България може да стигне западните страни

Георги Савчев Последна промяна на 19 ноември 2014 в 14:35 5796 7

Ева Паунова

Цифровата революция е тази, която ще движи нашия континент. Именно дигиталните технологии могат също да помогнат на страни-членки като България да достигнат развитието на своите западни партньори, заяви българският евродепутат от ЕНП Ева Паунова.

Държавите-членки трябва да припознаят дигиталните технологии като най-прекия път към растеж и развитие, подчерта Паунова.

В Европейския парламент в Брюксел представители на европейските институции, международни организации и бизнеса обсъдиха политиките в областта на цифровите технологии, развитието на предприемачеството и създаването на екосистема от иновации в Европа.

Изкушаващо е да измерваме успеха на ЕС в приемането на закони или плащането на сметки. Но в действителност това, което трябва да направим за стартиращите компании, е да създадем благоприятна среда и свобода за тяхното развитие, каза още Паунова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.11 2014 в 16:45

Стана традиция в България симпатични девойки, които обикновено нямат никакво понятие от каквато и да е технология, да "рекламират" "дигитално бъдеще", поради липса на реално такова. И как точно България ще просперира дигитално, след като не е успяла аналогово? Ние ли сме измислили "дигиталните" неща (всъщност на български са цифрови)? С какво нашата псевдо "дигитализация" е по-добра от тази на другите, та ще ги ударим в земята?
Другарката Гергана Паси поде тази селска спартакиада и повлече маса големи бели птици в същата посока!

19.11 2014 в 15:14

20 реда и нищо конкретно

19.11 2014 в 15:05

@Brujeria, извинявай, че @asesino има страх от преуспели, ръкомахащи и обезкосмени жени с уверено излъчване. Добре, че другарката Паунова няма и реквизитен хедсет, закачен на главата, че тогава щеше да получи нервна криза.

19.11 2014 в 15:05

Така като гледам все за нещо става гражданката... :-D
Жалко, че не е била в България последните 70 години и очевидно не я познава.

19.11 2014 в 15:04

Тая дипломна работа ли защитава?

19.11 2014 в 14:58

Asesino, не е лошо да проявил малко уважение към жените като цяло. Това, че ти си незадоволен и ги имаш само за обезкосмяващи се сексуални обекти е изцяло твое лично извращение. Не ни занимавай с него.

19.11 2014 в 14:50

Дали някога ще видим снимка, на която другарката Ева Паунова не маха убедително и заучено с ръчички. Дали маха така, когато се обезкосмява?