Джамбазки: Увеличението на тока се прави, за да се свали товарът от следващото правителство

Симона Костадинова Последна промяна на 01 октомври 2014 в 15:01 2527 1

Снимка Симона Костадинова

Ангел Джамбазки

"Увеличаването на цената на тока е неоправдано и ненужно. Смятаме още, че това увеличаване се прави предизборно с цел да се свали товар от едно следващо правителство".

Това заяви пред ОFFNews евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по време на протест, организиран от "Патриотичния фронт" заради подготвяното от ДКЕВР увеличение в цената на тока.

"Необосновано е увеличаването на цената, защото скъпият ток идва от американските централи договорите, с които бяха написани абсолютно национално предателски от предишни правителства", смята той. Според евродепутата токът е скъп и заради зелената енергия, която "обслужва един кръг от много богати хора, за да печелят много пари".

Дефицитът от 3 млрд. лв. в Националната електрическа компания (НЕК) може да бъде покрит, като се развалят догорите с американските ТЕЦ-ове и тези за зелената енергия, предлага Джамбазки.

Джамбазки добави още, че протестът на Патриотичния фронт не е предизборен, защото "ние сме тук от 2013 г. изкарахме цялата година, както и началото на 2014 г."

"Ние сме последователни в нещата, които правим, за разлика от някои други клоуни и палячовци, които ги виждаме да тичат нагоре-надолу и да се опитват нещо да ни копират и да ни репликират, да провокират, да протестират", каза заместник-председателят на ВМРО, като обясни, че визира Волен Сидеров.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.10 2014 в 00:44

А-а-а-а, парите на българите не отиват само там! ДС-агент Дончо Кънев Каракачанов (баща на ДС-агент "Иван" Каракачанов) е основен съдружник и управител на търг. д-во "БулЕнерджи" - ООД, със седалище и адрес на управление гр.Своге, ул. Староселска 4 (ДВ бр.27 / 26.03.1999г.), имайки участие в няколко парка за възобновяеми източници на енергия! Така че айде не на нас тая енергийна циганска демагогия на ДС-побългарените влашки мангасари Каракачанови и палето им от пернишката маала Джамбазе-менгян Конекрадски с клоунадите-"протести" и референдумите за руските енергийни интереси в Б-ия!