ДСБ: Оставката на Кокинов не стига, зад него стои някой

OFFNews 01 май 2013 в 15:03 2648 3

Валентин Павлов, Снимка: ДСБ
Валентин Павлов, Снимка: ДСБ

„Оставката на Кокинов абсолютно не е достатъчна.Защото  в крайна сметка това, което се случва в страната, е абсолютно недопустимо. Важно е кой е организирал това подслушване, но и важно е кой е допуснал това да се случи. А хората, които са го допуснали, са бившите ни управляващи“. Това заяви пред БНТ Валентин Павлов, водач на листите на ДСБ-БДФ в Перник.

Павлов бе категоричен, че за подслушването трябва да бъде поета политическа отговорност.

„Защото аз се срамувам, когато пусна телевизията и трябва да слушам изказванията на бившия министър-председател с един вулгарен речник, и трябва да превключа канала, защото моите деца стоят до мен. Това е безобразно поведение, и ние това нещо го чуваме повече от четири години“, коментира Павлов.

Относно проблемите на своя изборен район Перник кандидат-депутата на ДСБ-БДФ коментира, че има огромна опасност „Перник да се превърне в спалня на София“.

Той допълни, че се е срещал с много от хората в района и проблемите на всички са произтичали от липсата на работни места.

Павлов подчерта, че през последните години депутатите са се появявали в Пернишко само преди изборите.

„Искам да кажа, че ние сме коалицията, която е вадила България от кризата, от икономическа, социална и политическа криза, и, както казваше Маргарет Тачър, „не ми носете проблемите, а ми носете решенията“, ние сме тези, които имаме готовите решения за справяне с кризата“, заключи Валентин Павлов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!