Quantcast

Доган защитава националните интереси? Ще се види по отношението му към Пеевски

OFFNews Последна промяна на 29 декември 2015 в 08:20 4267 6

Това, което се случва в ДПС, е вътрешна борба за власт, а руският самолет е поводът. Проблемът чак сега излиза на повърхността, но всички помним преди две години депутатът Пеевски, който седеше от дясната страна на г-н Местан и беше избран за шеф на ДАНС, след това беше преизбран за депутат с цялто влияние и подкрепа на партията ДПС. Оценката ще бъде дадена когато стане ясно какво е отношението към Пеевски, към съдебната реформа. Всички сега хвалят Доган, но бих искал Доган да се изкаже за Пеевски. Тогава ще видим дали ДПС е наистина патриотична партия, заяви бившият министър на отбраната Бойко Ноев пред bTV.

Той беше категоричен, че ставащото в Движението за права и свободи не е израз на конфликт между Турция и Русия на българска територия. "Виждаме вътрешнопартиен конфликт, опит на Турция да изземе партията на Доган. Така казват представителите на ДПС, цитирам тях, не си го измислям", каза Ноев.

Според него важният въпрос сега не е дали ще има ДПС-2, а как ще укрепим държавността.

България трябва да спре пълзящата ислямизация, да вземе пример от Австрия, която въведе със закон забрана чужди граждани да проповядват в джамиите им, допълни Ноев и призова в България да не се държим като "разграден двор".

Тоталната ислямизация на обществото в Турция не трябва да се пренесе в България и мюсюлманите ни да бъдат почернени, не искаме политически ислям да завладее сцената това не искаме, каза той.

Друг основен въпрос, според него, е къде ще мине бъдещата граница на ЕС. Дали ще мине на север от България, попита Бойко Ноев. "И да се питаме защо строихме магистрали и спортни зали - за нашите деца или за някой друг?"

Той заяви още, че Турция ще реагира на тази вълна на негодувание в България - дали ще бъде със спиране на български камиони, с тормоз на наши граждани, със засилване на бежанския поток - ще видим.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.12 2015 в 23:30

Ръката трябва да му целувате на Доган за това,което направи.Той "спасявайки" България знае,че спасява себе и цялата политическа класа.Той си го и каза,но в преносен смисъл. Нали ви е ясно,че ако не дай си боже нещо се случи с България жив политик няма да остане в тази държава и първият ще бъде той.Умен е човека не може да му се отрече, поне засега отложи неизбежното.

29.12 2015 в 13:42

Напротив,г-н Ноев, много е важно да има доганово ДПС и местаново ДПС - тогава става реалистична вероятността поне едното (а защо не и двете !) най-сетне да останат извън Парламента . Тогава може да започне мъчителното възстановяването на държавността - с тотално прочистване на съдебната система и МВР от депесарско влияние.

29.12 2015 в 10:01

... тъй де.
Както се казва, където двоен агент, там и троен.. хахаха

29.12 2015 в 09:53

Боже какъв невероятен глупак.
Започвам да си мисля че съвсем нарочно през последните 10 и повече години на поста Военен министър са поставяни абсолютни малоумници.

29.12 2015 в 09:52

Дръндарския тарикат е приел ролята на патриот заради диверсионна задача или заради далавера

29.12 2015 в 09:51

Докато сме се вторачили дали Турция се опитва да изземе ДПС, забелязваме ли дали Русия не изземва ГЕРБ?

Изобщо, лидерските партии са лесни мишени на всякакви външни апетити.
Много по-евтино е да си купиш наготово лидера, от колкото да си играеш да формираш общественото мнение на стадото.

А в думите на Ноев откривам противоречие - няма как едновременно Турция да се опитва да изземе ДПС от Доган и в същото време това да е само вътрешнопартийна борба за власт.

"чесън" вече ви ги каза тия неща. Конфликтът има някои вътрешнопартийни аспекти, но сблъсъкът Анкара-Москва не е за подценяване.
Къде е тук противодействието от страна на ЕС?

Дайте да съберем пари и да го купим тоя Доган, бе.
Колко ли ще поиска?
Умен, кадърен, борбен, циничен, със симптоми на социопат, притежава всички качества да върши това, за което му се плаща. Crowd Funding нали наете какво е?