Демократична България се регистрира за вота на 27 октомври

OFFNews 02 септември 2019 в 12:45 4285 4

Снимка ДБ - Пресцентър

Обединението "Демократична България" внесе документи за регистрация в ЦИК за местните избори през октомври. Коалицията представи два пъти повече от необходимите подписи, съобщиха от ДБ.

Пред ЦИК дойдоха представителите на политическите ръководствата на трите партии в Демократична България- Да, България, ДСБ и Зелено движение, както и единственият засега обявен кандидат-кмет на обединението - арх. Борислав Игнатов, който ще се бори за София.

„Внесохме 5400 подписа. Това са вторите избори, на които обединението участва. Нашите очаквания са да покажем допълнителна консолидация на подкрепата за Демократична България като реална алтернатива на управленския модел в София ... Ние правим национална регистрация. По места сме отворени, при спазване на определени червени линии, за привличане на допълнителни субекти от демократичната общност. Партиите, които участват в настоящия управленски модел, в нашето споразумение изрично са посочени като такива, които не можем да подкрепим. На тези избори се явяваме, за да възникне и се утвърди в страната политическа и управленска алтернатива именно на този начин на управление, който докара страната в тупик“, заяви Христо Иванов, съпредседател на ДБ.

Кандидатът за кмет на София арх. Борислав Игнатов допълни: "Аз съм предложил своите знания, характер и опит в тази кампания, защото ми омръзна да живея в лоша градска среда и при лошо управление. Приел съм това предизвикателство, за да победим. Ние сме тук, за да предложим алтернатива на гражданите - изпълними обещания в следващите 4 години, подплатени със знания и бюджетна обосновка, за да направим нашия град истинска европейска столица."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12435

4

Jinx

05.09 2019 в 11:52

Тия пък защо? Не разбраха ли, че нищо не става от тях?

4022

3

Архитект Борислав Игнатов трябва да отстъпи пред двете "Професионалистки"Едната по руски език,а другата медицинска сестра.Двете конккурентки разбират повече от архитекта в областта на "Градоустройство Улици и Градско движение",както и съпътствуващите дисциплини "Аерописти",Мостове-стоманени,ст. бетонови и дървени."Метрополитен","Корекции на реки""Подземни и надземни комуникации","Паркова архитектура" и др.Двете имали визия,а безпартийния архитект няма такава!!

4245

2

rrr11

02.09 2019 в 17:23

Заради тия клоуни, Фандъкова пак ще спечели.

3811

1

Toni2019

02.09 2019 в 14:08

Нямаха ли послушковци като ГЕРБ да чакат цяла нощ на палатка за регистрация :D :D