Братът на Чеченеца е районен зам.-кмет на Пловдив от ГЕРБ

Петко е голям човек, той сам отговаря за действията си, коментира Димитър Караилиев

Ружа Райчева 07 април 2023 в 16:36 8557 4

Чеченеца и брат му Димитър Караилиев

Снимка Фейсбук

Чеченеца и брат му Димитър Караилиев

Заместник-кметът на пловдивския район "Западен" Димитър Караилиев от ГЕРБ е брат на Петко Караилиев, по-известен като "Чеченеца", съобщиха запознати. Самият Караилиев потвърди това в коментар на видеото, заради което Чеченеца отива на съд.

Преди три дни в социалните мрежи се появи грозен видеозапис, на който т.нар "инфлуенсъри" Чеченеца, Емили Тротинетката и Тошо Куката се гаврят с момче със специални образователни способности. Ден по-късно Чеченеца и Тошо Куката бяха арестувани, а Емили - отведена на разпит.

Ето какво написа Димитър Караилиев във Фейсбук днес:

"Петко Караилиев е мой брат, с който обаче не поддържам контакт повече от 15 години. Подчертавам, че не живеем на един и същи адрес, и всички, които ме познават, могат да потвърдят думите ми.

Петко е голям човек, той сам отговаря за действията си. Като негов брат никога не съм правил опит да прикривам или извинявам постъпките му!
Напротив - осъждам действията му, в които беше замесено и момче в неравностойно положение. Има правораздавателни органи, които да решат дали е виновен, или не!

Обръщам се и към с призив към младите хора - внимавайте с действията си в и извън социалните мрежи, особено когато те засягат и други хора.
Призовавам медиите да не спекулират с темата, защото никой човек не може да избира или да контролира роднините си!"

Вчера от прокуратурата съобщиха, че момчето не е бил заплашвано, за да участва във видеото, а е бил убеден от общ познат на обвиняемите. На Чеченеца, Емили Тротинетката и Тошо Куката е повдигнато обвинение за "хулиганство, извършено при условията на цинизъм". Ако бъдат признати за виновни, ги грозят до 5 години затвор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

4

PaulPierce

08.04 2023 в 09:47

То и Боко така не познава Влади Горанов, само го е срещал на официални събития и коктейли и са се поздравявали :)

805

3

cdk23

07.04 2023 в 18:15

Тези явно цялото семейство са идиоти :).

1236

2

БотоксПутю

07.04 2023 в 18:13

Той и Боко от 30 години не говорел с братовчедите си , а навремето ги биел по 3 пъти на ден, но истината излезе друга - общи фирми, прехвърляне на фирми ....

850

1

pr07ecH70r

07.04 2023 в 17:18

На тоя брата, на оня браТчеда, ГРОБарска работа. За 12+ години е нормално хората да са разбрали и научили, само че не и в БГ. В БГ хората са с краткосрочен ум (ако има такъв въобще имайки на предвид "3-тите"). А колко много "Чеченци" има по селата. Нали именно те ръководиха вота. Нека сега да им ръкопляскаме и да гледаме "сеира"! Ура!

 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews