Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Борисов за Калфин: Животът е такъв, разделяме се като приятели

OFFNews 11 май 2016 в 11:04 3385 5

Борисов за Калфин: Животът е такъв, разделяме се като приятели

Снимка БГНЕС

Животът е такъв - разделяме се като приятели, като колеги. Това заяви премиерът Бойко Борисов в началото на правителственото заседание на раздяла с вицепремиера и министър на труда и социалната политика в оставка Ивайло Калфин.

„Това е последно заседание на вицепремиера и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин. Използвам случая от името на всички нас да му благодарим за усилията, за добрата работа, за коректността”, каза Борисов. Премиерът каза, че за тази повече от година и половина е работил прекрасно с него и не може да си изкриви душата и да каже каквото и да било друго. 

"Пожелавам много успех на този кабинет, защото държавата има нужда от него", каза от своя страна Калфин.

"Изпълнявайки партийната дисциплина и решението на партията трябва да ви кажа, че ще ми липсва работата в този екип на Министерски съвет", допълни той.

"Искам да благодаря на вас и на всички колеги за подкрепата. Действително тук се работи в екип и за държавата, а не за партии и съм много благодарен на всеки един от вас за съвместната работа", допълни той. "Надявам се, че в различни качества ще можем да продължим да взаимодействаме, искам да пожелая много успех на този кабинет, защото има нужда от него държавата", каза още Ивайло Калфин.

Анкета

резултати
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

3

Izalina

11.05 2016 в 12:29

Приятелството приятелство, ама сиренето е с ПАРИ!

13340

2

Blagodatka Dushanova

11.05 2016 в 12:11

Е как не!Всичките ченгета от ДС са в "абв"...Как няма да са му приятели!Каквото те решат,това става!Агент "гоце" го командва с дистанционно!Не само приятели ,теса му менторите,от край време са заедно в тази игра!

 
X

Подкастът на OFFNews