Борисов уважи конгреса на Движение 21

OFFNews 22 февруари 2015 в 15:06 5060 3

Борисов уважи конгреса на Движение 21

Снимка БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов изненадващо се появи на конгреса на партията на Татяна Дончева - "Движение 21", който се провежда днес в НДК. Борисов дойде заедно със столичния кмет и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова и обяви, че "неслучайно българският народ и религия е отредила един ден дори най-големите врагове или противници да си поискат прошка".

В подкрепа на тези думи премиерът допълни, цитиран от БГНЕС, че Татяна Дончева винаги е била противник, но в същото време той винаги я е ценял. "С нея сме имали много спорове, но винаги съм уважавал мнението й", каза Борисов и подчерта: "Дори и най-големите противници трябва да си прощават".

Премиерът допълни още: "Затова сме дошли да покажем, че противниците в политиката и хората с други тези не са ни врагове", като призова: "Когато нещо е важно за държавата - да седнем и да говорим".

"Борисов и днес не си призна, че идеята за саниране в такъв мащаб е дело на Камен Иванов, водач на нашите листи в Пловдив", заяви Татяна Дончева, след като Борисов си тръгна. Въпреки това Дончева отбеляза, че би било редно в духа на уважението към авторското право някой все пак да каже "мерси".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!