Борисов: Нямах за цел да се снимам с Тръмп. Аз имам снимки от камината на Белия дом

OFFNews 25 септември 2018 в 23:59 6966 10

Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от хейтърите и платените тролове на БСП. Бог ми е свидетел, пък и вие, че по никакъв начин не сме парадирали. И не сме казали каквото и да било, освен за това, че съм имал разговори с президента Тръмп. Не ни е целта била да се снимаме с някого. Ако на някого това е целта, моята не е. Аз имам снимки от камината на Белия дом. С предишния президент.

Това заяви премиерът Бойко Борисов пред български журналисти в Ню Йорк, където взе участие в 73-тата сесия на ООН.

Надявам се това да престане, защото е непродуктивно и по никакъв начин не е добре да бъде така, каза Борисов.

Българският премиер си направи следните изводи след речта на президента на САЩ Доналд Тръмп пред Общото събрание на ООН:

Това, което чета между редовете - тези, които ще купуват руски газ в Европа, ще имат проблем. Тук вече идва въпросът, най-важният, за цената. Кой ще бъде по-евтиният газ? Затова предлагаме европейския газов хъб "Балкан", интерконектор с Гърция, който да може, ако цената е по-добра на американския втечнен газ, или от Египет, или от Израел, или откъдето и да било, разбира се, на газовия хъб да се търгува. Ако руският е по-евтин, съответно слагаме на бизнес плоскост и само това може да ни спаси, европейският газов хъб, подчерта Борисов.

Пред българските журналисти той съобщи още, че е възложил на финансовия министър Владислав Горанов да обсъди с вицепремиера Красимир Каракачанов възможността за ограничаване на печалбата на производители и търговци при стоките от първа необходимост.

Аз разбирам всички колеги, понеже предстоят избори за евродепутати, и всички се надпреварват да дават кой по-екзотични идеи. Аз не знам как ще фиксираме горна граница на цени. Ако има хляб в такава идея, разбира се, че ще я направим, отбеляза Борисов, цитиран от БНР.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11719

8

Краси

26.09 2018 в 13:18

Като не си искал да се снимаш, защо качваш снимки във фейсбук, бе бай х..й?
Това ниво на простотия бай Тошо го беше стигнал на 80 годишна възраст, когато вече беше изкуфял. Какво ли и колко време още ни чака с мутрата? Ще берем много срам с него още.
А българският героичен, но много прост народ ще продължава да го преизбира на предсрочни избори през една-две години.

20699

7

Новак

26.09 2018 в 10:00

#6, а още по-лошото е, че изглежда ще се срамуваме още дълго време. Явно има много хора, на които този индивид им харесва. То на много хора и комунизма им харесваше пък след това се оказа друго. Ще им дойде умът, но както се казва - това което идва отпосле не е акъл.

6145

6

kokoten

26.09 2018 в 09:30

....колкото и да не иска,човек не може да не се срамува от този индивид....лошото е,че се срамувам от дълго време...

20699

5

Новак

26.09 2018 в 07:38

Тиквата не парадирала, но казал само, че имал разговори с Тръмп. От видеото не се видя много много да разговарят, а и нямаше преводач наблизо. Знаем, че умственият багаж на Боко по отношение на чуждидте езици се разпростира до “конгратюлейшънс” и “бонжоар”.
Поради тази причина сигурно пак трябва да му преведат и речта на Тръмп. Там акцентът май беше друг - икономическата зависимост от Русия, а не цената на газа. А по темата за зависимостта Боко може да каже доста - май съвсем скоро се хвалеше, че само него канят в Москва и се прегръщаше с Путин.
Но пък трябва да го разберем - сега е в положението на пес, който не знае на кой стопанин да оближе задника. А това си е трудна дилема за бившите борчета.

12005

4

Georgi Petrov

26.09 2018 в 06:33

По голяма кифла от Борисов не съм виждал!

23293

1

Стефан

26.09 2018 в 02:43

А аз имам снимка със слона в зоологическата градина. Още като малък.
И?
Селският пиар, предизвиква смях у градските. Ти опита селски номера, за да уплашиш градските. И си го получи.
Не смея да си представя какво има под макиажа на пиарката ти, чак толкова течен вакуум не съм дишал и в други времена.
Тоя позор, е сравним май само с разни детски изцепки от началото на 90-те.
Цунете се с брюкселското ченге цвъки, български криминален, и си бегайте къде тамока! Ай усвет!
 
X

Да помогнем на украинските деца!