Близнашки: Май всички партии купуват гласове

OFFNews Последна промяна на 15 август 2014 в 21:58 4767 6

Министър-председателят Георги Близнашки заяви в село Орешак, че след като се направи преглед на работата на областните управители, най-вероятно ще бъдат сменени още.

На въпрос, свързан с обвиненията, че служебното правителство обслужва ГЕРБ, Близнашки отговори, че намерението на правителството е да запази неутралитет по отношение на политическите партии.

По-добре е вместо да се занимават със служебното правителство и да си търсят изкуствено врагове, да си осмислят своите собствени каузи и в предизборната борба всеки да получи шанс да изложи гледната си точка. Това, което очакваме от тях, водейки предизборната борба, е да се придържат към изискванията на закона, да не се поддават на изкушения да купуват гласове, защото май всички го правят, каза Близнашки.

Ние няма да вземем страна в предстоящите избори. Точно обратното - ще се опитваме да поддържаме нормални условия всеки да има своя шанс, всеки глас да бъде чут, заяви Близнашки.

Той коментира и евентуалното назначение на Аглика Адамова за заместник-министър на правосъдието като каза, че този кандидат засега не получава неговото одобрение.

Това е мое право да взема съответното решение и на по-късна фаза ще обясня своите мотиви. Нямам претенции към този магистрат, но магистратите трябва да се развиват в рамките на съдебната система и по изключение да встъпват в изпълнение на политически функции, добави Близнашки.

Министър-председателят участва в празника Свето Успение Богородично в Троянския манастир и присъства на Божествена литургия, възглавена от Патриарх Неофит. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.08 2014 в 01:42

Нали си професор, бе лумпен, що се чудиш на статистиката? Не си чувал за научен подход, или не си професор?
Ти нали купуваше гласове за герб, за кво плачеш сега?

16.08 2014 в 00:47

Комунист в храм, като свиня в джамия!!!

15.08 2014 в 23:01

'...май всички...'
Айде без модифициращи частици, че такова изказване не звучи професионално и респектиращо. С кристална топка ли гадеш? Кои са тези всички? А пък една жена каза... Представете си, уважаеми четящи, Камерън да 'изпляска' нещо подобно. Примерно!

15.08 2014 в 22:48

... ееее, ще си дойдеме на думата... вместо субсидии за партизанските организации, кинтите да се дават направо на гласоподавателя.

отиваш, гласуваш... заповядайте 50 лева... те така требва да се нагласи електронното гласуване, направо на банкомата!

... хахахахахахаха

15.08 2014 в 22:42

Ами като не гласуваме - така ще бъде - ще ни управляват кебапчетата....... Хак ни е!

15.08 2014 в 22:40

Проф. Близнашки ще се прослави като нов Колумб. Определено откри Америката на българската демокрация.